Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao sam aksijalca taj kad je video zeleno u njivi sam se okrenuo i otisao kuci, nije ni hteo da proba.Case 2365,vidi ni jedan kombajn ne moze da radi zelenu masu, pa da je najnoviji ne znam koji, mi radimo takvu soju reglonom ili totalom, i kada se osusi gas, zelena masa je smrt za bilo koji kombajn
Tako je. Ujutru aksijalac krece kasnije zbog rose a uvece se vraca ranije kuci.Ne kazem da soja a ni bilo koja druga kultura treba da se radi dok je zelena. Ali nekad te nuzda natera. Ima sam slucaj gde je wendy skroz zelena stabljika i puna lisca a mahune zrele. Obicni kombajni su kosili a aksial nije mogao. Samo poredjenja radi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kada govorimo o vršidbi soje....koji najbolje izvršava (najmanji rastur) i da nema puno loma...Cicija sam cekao da se javi. Ako on nije dovoljan dokaz sta je bolje onda ne znam sta je.
Rade ti axijalci, ali samo kad je idealno.
Sa Lexionom ne moze ni jedan da stane na crtu kad su u pitanju losi uslovi. E sad oko kvaliteta rada bi mogli da diskutujemo.