milan11
Član
Plasis se da insektima ne bude lose ?Imam Yunta Quatro kome je istekao rok u junu ove godine. Da li je ok da se koristi?
Ma cepaj slobodno, to je 4 meseca..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Plasis se da insektima ne bude lose ?Imam Yunta Quatro kome je istekao rok u junu ove godine. Da li je ok da se koristi?
ja sam mislio da je kod mene katastrofa dok nije kolega došao koji je orao svoje strnjake koji su ostavljeni za totalisanje, al zbog suše nije bilo potrebe za spricanjem totalom i sad ore za ječam, kaže kod njega još gore...a cujem i od drugih, tamo di nisu dirali ništa od žetve tamo ih ima ko kinezaPa to im je primama, Švedski sto za miševe.
To nije nista,kod mene kad naprave bude brdo. Po 2 dzaka mahuna sam nekada skupljao kad sam sejao manje soje.Sad kad naidje rknemo kombajnom polako pa kolko pokupi.
Ovakvih zaliha u postrnoj soji malo pa malo na svakom 3-4koraku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo indijanci već 2 godine vuku drva.Za ovu zimu najavljuju da će biti veoma hladna, pa i to treba uzeti u obzir.
Naravno, zavisi koliko vjerujemo prognozama...