Pšenica 2024-2025

Mešao sam ga sa herbicidom za širokolisne korove i fungicidom a korišćen je u ječmu.Ove godine ide i na neke parcele pod pšenicom.

Ne treba husar ti je sekator plus furore moz sam muckati, imam 5 h u planini tu divljeg ovsa vise neg zita husar to sve ocisti u prvom tretmanu, husar falkon i decis, ne dodavam lepak al preporucuju

Na papiru Sekator sa Furoreom pokriva veci spektar sirokolisnih korova od Husara. U praksi nisam probao Husar pa da mogu da tvrdim da nesto stvarno propusta. Radim uglavnom Sekator i Furore, 2023 probao Biatlon i Axial ali mi je ta varijanta skuplja pa sam se 2024 vratio na prvu varijantu a obe varijante dobro radile posao. Videcemo da li ce ove godine biti u ponudi Agromarketove kopije Axiala i cenu, pa mozda uzmem opet Biatlon ako mi cenovno odgovara

Значи могао би Биатлон (пола флашице) + 0,7 Л Ахиала по хектару и фунгицид + децис?

Axial je odličan, u odnosu na Palas je dve generacije ispred....Dok ga ne pokvare i razrede kao Sekator,Palas i ostale...

Sekator je proslost. Nista vise ne radi. Malo je jaci od bogojavljenske vodice. Ima mnogo boljih preparata.
Kod nas je 2025. Zadnja godina za biatlon. S cime po tebi raditi ako sekator ne odradi? Znam za bayerov zemljisno kontaktni al je dosta skuplji a kod nas nema uskolisnih korova pa mi ga nema smisla koristtiti

Nazad
Vrh