Koristili smo ga mi 2 godine, našli smo dobru ponudu, bio je malo skuplji od kineskih a dobro radi.Sta bi sa Amistar prime? Niko ga ne koristite?
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koristili smo ga mi 2 godine, našli smo dobru ponudu, bio je malo skuplji od kineskih a dobro radi.Sta bi sa Amistar prime? Niko ga ne koristite?
Kako izgleda ova psenica sada? Da li joj je ta prihrana azotom pomogla da se dobro izbokori? Bilo bi dobro da uslikas istu ovu njivu pa da okacis da vidimo koliko se promenilaMi odradili već prvu prihranu![]()
Maton ili SekatorSta koristiti od herbicida ako se planira detelina u avgustu da se poseje? Tj. koja je najjaftinija varijanta izuzev “kesice”. Ima “koprive”, gorusice tu i tamo, abutilona (nesto malo je ostalo).
Moze i gore pomenuta kombinacija što sam napisao.Sta koristiti od herbicida ako se planira detelina u avgustu da se poseje? Tj. koja je najjaftinija varijanta izuzev “kesice”. Ima “koprive”, gorusice tu i tamo, abutilona (nesto malo je ostalo).
Moze i gore pomenuta kombinacija što sam napisao.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ne može. Metsulfuron-metil moze. Posle tribenurona sejemo i repicu i lucerku. Posle metmarka to ne može.Mislio sam da tribenuron-metil moze “naskoditi” detelini…
Koliko je ovo kg posejano po h?Avenue je u pitanju.
To mi je radio usluzno jedan komšija koji radi dosta zemlje.Nošena od 3 m.Sviđaju mi se ti dupli redovi kako seje pa razmak od 12,5 cm.Pošto je nosi veliki traktor od 150 KS, jedina je mana takvog sklopa sto ne moze bas da seje kada je mokro i vlažno,ove jeseni su za nju bili idealni uslovi.I meni, al nemoze se naci zglavna ispod 25k evra. Jeda je stigla kod nas u okolinu za male "novce" u odlicnom stanju, pre par godina. Kad je u punom sastavu (tanjiraca i sejalica) treba bar 120 ks, a pozeljno bi bilo i 150. Puno zavisi od terena gde seje.