Ostao mi Sekator od prosle godine skoro litra,jel bi on bolji bio umesto ovih jeftinijih tifensulfuron-a kao tezis i slicni ,oni u kesice ?.Mislim po biljku,koji je selektivniji.Ne bih da ga ostavljam za jos jednu godinu,iskoristio bih ga ove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isao sam i njega, ali kazu da nece vise da se proizvodi furore i onda treba neka zamenaJa vec par godina koristim sekator+furore 0,8l po hektaru i nemam problema nigde sa divljim ovsem, cak i na parcelama gde ga je bilo bas dosta sve bude cista, razliku vidim gde promasim prskalicom tu bas bude divljeg ovsa
Sekator je nekad bio full herbicid,u zadnje vreme je totalno razređen, tako da ga ne koristim.Ostao mi Sekator od prosle godine skoro litra,jel bi on bolji bio umesto ovih jeftinijih tifensulfuron-a kao tezis i slicni ,oni u kesice ?.Mislim po biljku,koji je selektivniji.Ne bih da ga ostavljam za jos jednu godinu,iskoristio bih ga ove.
0.05 L/ha Sekator prošle godine a stajao otvoren 2godine i odradilo posao ekstra, cista njiva kao suza...al uvijek mi ostane od prošle godine jer kupujem u ambalaži od 1L pa uvijek ostane nesto..Ostao mi Sekator od prosle godine skoro litra,jel bi on bolji bio umesto ovih jeftinijih tifensulfuron-a kao tezis i slicni ,oni u kesice ?.Mislim po biljku,koji je selektivniji.Ne bih da ga ostavljam za jos jednu godinu,iskoristio bih ga ove.
ja sam u to nekad verovao al vise ne.evo ja nikad nisam isao sekator ispod 0,12l po hektru al vecinom u 90posto slucajeva puna doza 0,15 a zadnjih godina probavao i 0,2 al nepomaze bas i uveren sam da su korovi kod mene razvili rezistentnost jer se zadnjih godina jako borim sa cistim njivama u psenici@Pajdaš ja se cesto zajebavam ali ovo je ozbiljno.. Svaka biljka koja prezivi tretman razvija rezistentnost i unosi u genetiku, svaka sledeca koja je nasledi bice rezistentnija nego prethodna. Iz tog razloga postoje preporucene doze (gde i ja gledam da idem sa sto manjom uvek jer se pokazalo kao dovoljno) kao i saveti da se rotiraju grupe herbicida koje se koriste..
Biathlon ne može da reši palamidu.Probaj Biathlon.
Po meni,bolje radi od Sekatora veću travu.
Ne moramo se uopste hvatati za herbicide, uzmimo kao primere viruse kod ljudi. Kada ste izlozeni maloj kolicini virusa budete blago bolesni ali dobijate imunitet za kasnije. Ne znam kako tacno ali na neki slican nacin funkcionisu i neke vakcine.ja sam u to nekad verovao al vise ne.evo ja nikad nisam isao sekator ispod 0,12l po hektru al vecinom u 90posto slucajeva puna doza 0,15 a zadnjih godina probavao i 0,2 al nepomaze bas i uveren sam da su korovi kod mene razvili rezistentnost jer se zadnjih godina jako borim sa cistim njivama u psenici
Kolika kisa je kod vas najavljena ?A sutra kiša. Ko još nije razbacao ureu ima šansu do ujutru.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Poseban tretman, ili moze sa drugim specijama?20 evra plaćan litar prošle godine.Ove godine ću ga takođe koristiti.