Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta čine godine komšo ,plitko si odradio nema vlage kao pre i pobeže.Meni izgleda pobegla,
Apsolutno ne mora da znači da će manje roditi. Lude godine su ovo....Biće. Malo manje će roditi (mada do kraja ko zna) ali niknuće.
Evo i moja mesec dana od setve bude sutra i j oš se ne vide redoviMesec dana je sada potrebno za nicanje ako ne i više....
Ne mora, zato sam i napisao do kraja ko zna, ali ako je iole malo normalna godina nikada kasnija setva ne može dati koliko ranija tj u nekom optimalnom roku setva. I pod uslovom da su njive u istoj kondiciji. Ako je neka nakaradna godina razlika u prinosu će biti minimalna.Apsolutno ne mora da znači da će manje roditi. Lude godine su ovo....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ja sam sejao 15 . novembra, mislio sam na te termine setve.Vidim da je kod komšije, sejano sredinom oktobra na oranje jako slabo ide nicanje, ko zna sta ce tamo i biti...Evo i moja mesec dana od setve bude sutra i j oš se ne vide redovi
Ako mene pitas mislim da je to zbog bolesti, to jest virusa koje prenose cikade. Posle toga onih prvih prolecnih gljivica itd. naprosto psenica je bila mnogo bolja nego ova sto je nikla u oktobru.Zbog cega je tako bilo ?.