Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzeo sam ga zbog toga što ga hvale dosta ,pa hajde da ga probam.Takođe , fakultativna je sorta,pa i ako bude nicanje tamo kasnije u decembru,januaru ili možda čak u februaru, neće biti nikakvih problema.Ja sam ga sijao 260 kg po ha (iako je plan bio 250) datum sjetve 24.10.
Prvi puta ga imam dosta su ga nahvalili pa cemo vidjeti u zetvi sta kaze. Napisi dojmove ovdje.
Možda je negde zatrokirala sejalica (kao meni npr) i nisu ostali stalni tragovi pa sad natenane popravlja. Usput možda truje mišOve.... Opušteno kolega, koliko sam ispratio kolega RAca ne radi ništa bzvz a pogotovo ne bi okačio sliku tako nečega.Svašta ću još videti i čuti. Čemu je svrha?
A onda 6t/kj ne pokriva proizvodnju.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
U ječmu kad vide, neki otkupljivači kod nas, neće ni da ga prime. Kao diže vlagu, bla, bla.... Zato sam mislio da RAca popravlja tragove.Meni uspeli sondom uhvatiti merenjem vlage par zrna iz zelenih vlatova sto su bili u tragovima,odma malo veca vlaga bila .....
Koje širine su zadnje gume, 12,4 ili 13,6?Današnji posao, špartanje pšenice. Da se zabeleżi da sam i to radio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li si radio neki ogled i da se bolje pokazalo? Ja nesto razmisljam o tome da bacim 30% azota sad jer sam osnovno razbacio samo 5% azota.Ukoliko bacamo osnovno sa manjim procentom azota, tada naknadno jedan deo azotnog dodamo u jesen.
13,6 R38Koje širine su zadnje gume, 12,4 ili 13,6?