milovan vrsac
Član
Kaze mi zastitar,da nece hemija nista odraditi kad je tako veliki ovas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad je 2070din u Hemoslaviji.Leba ti, Furore prosle god bio 1700 din...
Drug ako hoces axial ima ga kod mene (34e litar) mogu ti poslati ako hoces. A ta prica da ne odradi kako treba kad je veci nije istina bar sto se tice axiala. Moj drug prskao cak i zastavicar izasao (divlji ovaj je bio veci za 20 cm) posle 10 dana pozuteo sav i osusio se. I to isao sa 0.5 l po h. Jedino sto je lose kod njega je sto se ne sme mesati sa secernim vodicama.Kaze mi zastitar,da nece hemija nista odraditi kad je tako veliki ovas
[/url]Može da se mešaKakva su iskustva sa Lanselotom, koristio sam ga odavno, na uputstvu pise da se ne mesa sa drugim preparatima, ubacio bih insekticid i mozda neko djubrivo, fungicid cu kasnije jer sam vec pre dve nedelje isao sa manjom dozom. Bolesti za sada nema, verovatno je uzrok susa, bolesti se razvijaju na visokoj vlaznosti i temperaturi.
Koju dozu si išao u prvom tretmanu?Spidovi kidajuJa ih godinama koristim na svim povrsinama a pre toga sam probao svasta samo nisam probao Timac-ov multigram.
uzeo i ja ovo, prvi put koristim, od nedelje ide prskanje...3l/haJel je koristio neko?
https://ibb.co/hKBBdKd][/url]
Eko Buster je suplement koji ne opravdava ni izdaleka svoju cenu, Proizvodnja istog ne kosta ni 1 eu po litru , sa sve ambalazom .Ja svake godine ubacim Ureu,cak sam i eco booster ma nema razlike izmedju Uree i njega samo isteruje pare iz dzepa
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока