milovan vrsac
Član
Kaze mi zastitar,da nece hemija nista odraditi kad je tako veliki ovas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad je 2070din u Hemoslaviji.Leba ti, Furore prosle god bio 1700 din...
Drug ako hoces axial ima ga kod mene (34e litar) mogu ti poslati ako hoces. A ta prica da ne odradi kako treba kad je veci nije istina bar sto se tice axiala. Moj drug prskao cak i zastavicar izasao (divlji ovaj je bio veci za 20 cm) posle 10 dana pozuteo sav i osusio se. I to isao sa 0.5 l po h. Jedino sto je lose kod njega je sto se ne sme mesati sa secernim vodicama.Kaze mi zastitar,da nece hemija nista odraditi kad je tako veliki ovas
Može da se mešaKakva su iskustva sa Lanselotom, koristio sam ga odavno, na uputstvu pise da se ne mesa sa drugim preparatima, ubacio bih insekticid i mozda neko djubrivo, fungicid cu kasnije jer sam vec pre dve nedelje isao sa manjom dozom. Bolesti za sada nema, verovatno je uzrok susa, bolesti se razvijaju na visokoj vlaznosti i temperaturi.
Koju dozu si išao u prvom tretmanu?Spidovi kidajuJa ih godinama koristim na svim povrsinama a pre toga sam probao svasta samo nisam probao Timac-ov multigram.
uzeo i ja ovo, prvi put koristim, od nedelje ide prskanje...3l/haJel je koristio neko?
https://ibb.co/hKBBdKd][/url]
Eko Buster je suplement koji ne opravdava ni izdaleka svoju cenu, Proizvodnja istog ne kosta ni 1 eu po litru , sa sve ambalazom .Ja svake godine ubacim Ureu,cak sam i eco booster ma nema razlike izmedju Uree i njega samo isteruje pare iz dzepa
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока