Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno je do suse i zemljista ali kada bi dodao malo azota pred kisu u tin trakama sigurno bi dobio boju.Hice da byde zuta tamo gde tesko propusta vodu pa posle zategne ali ovde imam osecaj da je za nijansy manje palo djubrivo.Da li neko zna odakle ove trake po psenici? Basmati, moja dorada, sejano oko 10.10. Prvo sam mislio da nisam preklapao rasturivacem na to zelenije, ali dva puta sam bacao, nemoguce da sam potrefio isto, posto i nisam isao istim tragovima....elem, tvrda zemlja gde je dolja, uvala uvek, bude retka psenica nema sile bogove da uradim ista...a mozda je i do mene, mozda ima i pluzni djon tu garant, posto plug iskace
toga sam se i ja plasio da je...puuu, sad ako je gazim opet pa posle prskanje po tragu, ima da bude sva izgazena, bem tiVerovatno je do suse i zemljista ali kada bi dodao malo azota pred kisu u tin trakama sigurno bi dobio boju.Hice da byde zuta tamo gde tesko propusta vodu pa posle zategne ali ovde imam osecaj da je za nijansy manje palo djubrivo.
Isti slucaj je i kod mene bio i isto sa Basmatijem i to original seme. Posle druge prihrane se izjednacilo, dakle lose sam preklapao prvi put i on je to osetio..Da li neko zna odakle ove trake po psenici? Basmati, moja dorada, sejano oko 10.10. Prvo sam mislio da nisam preklapao rasturivacem na to zelenije, ali dva puta sam bacao, nemoguce da sam potrefio isto, posto i nisam isao istim tragovima....elem, tvrda zemlja gde je dolja, uvala uvek, bude retka psenica nema sile bogove da uradim ista...a mozda je i do mene, mozda ima i pluzni djon tu garant, posto plug iskace
Suncokret je bio predusev...e sad tu ne bi trebalo biti problema, izgleda da je sto kolege kazu od rasipaca kako je preklapaoŠta je predusev, hoće i iza slamotresa da se poznaje od žetvenih ostataka ako nisu dobro razbacani.
Suncokret "na pulsar" sto bi neki rekli?Suncokret je bio predusev...e sad tu ne bi trebalo biti problema, izgleda da je sto kolege kazu od rasipaca kako je preklapao
Hmmm nije Pulsar radio ali jesu zato oni kinezi za Pionir za 300 din, Cerealis ako se ne varam ali da u pravu ste, isao sam poprilicnu dozu, imao sam problem sa travom...o tome nisam uopste razmisljao da li je moguce da na glavama i stablu ostaju tolike posledice od hemije da kad ih kombajn skupi u redove rade na zemlju za sl usev??? Ovo uopste nisam znao! Nije ni malo naivno ako je istinaSuncokret "na pulsar" sto bi neki rekli?
Pulsar zna da pravi te zute trake iza kombajna, kao sto je Sale ratar vec rekao.
Tribenuronmetil ne pravi te probleme, tako da nije do zetvenih ostataka. On i jeste prvenstveno namenjen za unistavanje korova u psenici.