Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu i kod mene daleko bolje, nisu ulazile u fazu mirovanja mraz nisu ni osetile dok su mi najbolje psenice iz oktobra sada najgore.Nekako bujnije su psenice kasnije sto su sijane i zdravije izgledaju.Mislim na ove sijane oko 25.10.pa na dalje.
Rodiću, Sekator je dobar ali mu baš ovo zahlađenje ne odgovara. Zna puno da smanji efekat delovanja kad je prohladno vreme. To je moje miskustvo od pre tri godine, a poptvrdila je i zaštitarka prilikom obilaska polja. Zato sam prešao na Biatlon, on izgleda nije toliko osetljiv na ovo vreme.
Anapurna br. 1Možda je zbog uree ali opet Anapurni ne fali ništa sem ožegotina na mestima gde se zastalo tokom prskanja.Moguće da je fungicid izvukao bolest na videlo, ne znam zaista.Za sada mi se Apilco ne sviđa, možda me iznenadi na kraju, da li negativno ili pozitivno videćemo.