Pšenica 2020-2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juče je bio prvi dan da radimo sa njim, za sad sam zadovoljan. Jednostavno podešavanje i lepo radi...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Samo da napisem iskustvo sa Klomazonom.Znaci prskana soja 2dlpo ha sa njim i sad posijana psenica sa tim da sam prosao sa gruberom pa rotodrljacom i sijanje .Uopce nema razlike u psenici tj.nije pobijelila gdje je isao Klomazon.

Blago tebi Milovane kad si mogao da povaljas. Kod mene koliko je vlazno bilo da sam povaljao napravio bih beton. Vlage ima i samo neka potraje ovako toplo i eto nje za 7 dana napolju.

Pa dobro bas i nije toliko hladno. Jutros bilo 9 a u toku dana 15. I bilo malo sunca. Zemlja se vec malo prosusila. A i za vikend najavljuju i 17-18 C tako da bice ona vidljiva uskoro.

Završena setva za ovu godinu,još posejano 2 ha Avenue iz dorade i 2,2 ha Sobred.Setvena norma 250kg/ha.
640f429401b56eb40aa219d7f08f0090.jpg
fe2b67087ad526344146530ddf3da21e.jpg
3bf4357ca26a82591f817bc0b54e35d3.jpg

Sent from my HTC U12 life using Tapatalk

Данас у центру Ковачице видим билборд са сличком авиона и крупним натписом "Airbus" и помислим "Е ј... те, кад су по селима почели да рекламирају "Ербас" авионе....", па тек онда видим на билборду лого "Лима Грејна" и мото типа "Пшеница добра као авион". :)

Ови из "Лима Грејна" му га баш дали са именима која почињу на "А".

Ja pomislio da nisi ti možda krenuo sa ponovima kao Radoslav, a onda se setim da nemaš ni jedan urađen video klip, pa rekoh da je to možda komšijski traktor a ne tvoj.::traktor1::

Данас у центру Ковачице видим билборд са сличком авиона и крупним натписом "Airbus" и помислим "Е ј... те, кад су по селима почели да рекламирају "Ербас" авионе....", па тек онда видим на билборду лого "Лима Грејна" и мото типа "Пшеница добра као авион". :)

Ови из "Лима Грејна" му га баш дали са именима која почињу на "А".
Imao ja prosle godine posejan na par kj, taj Airbus.
Podbacio zastoko u odnosu na neke druge sorte.....Recimo Avenue ili Sobred.....

Isto i kod nas ,nije zadovoljio .Bio je u delu atara koji je najgore prošao sa sušom ali ....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh