Darko Dren
Član
Pitanje od milion dolara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
RANCONA od Ariste. Sadrži novu am ipkonazol.Vi koji ste radili doradu pšenice u kucnoj radinosti, cime tretirati seme. Treba mi za oko 250kg semena. Posto je Nikol prosle godine bila semenska, pa je planiram sada u doradu.
Vi koji ste radili doradu pšenice u kucnoj radinosti, cime tretirati seme. Treba mi za oko 250kg semena. Posto je Nikol prosle godine bila semenska, pa je planiram sada u doradu.
Otislo seme na preko 4cm u zemlju. Nisam se brinuo za nicanje jer mi se to desavalo i ranije u ovakvoj zemlji. Problem je kad naglo dodje hladno vreme a nije jos nikla jer onda ne mozes docekati da nikne.Koliko je to previse duboko? Cini mi se da i bolje bokorenje ima kada je dublje...
Gresis prijatelju....Koliko je to previse duboko? Cini mi se da i bolje bokorenje ima kada je dublje...
I kod mene ima baš mnogo, videću od nedelje ako bude toplo i bez kiše odradiću tretman.Primetio sam cikade na psenici, s obzirom da ce kisa, da li prskati posle kise?