paorpaor
Član
Moglo bi da bude velikih problema, ali posto ti ores onda ce verovatno biti dosta ublazeno. Mozda ti tek ponegde malo pobeli psenica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene je seme Apilca bilo očajno. Piše da je tretirano Seedmax-om i seedcolor-om ali skoro da i nema boje. Takođe je sitno i ima loma. Ja imao 4 tone svoje Avenue ali nisam imao čime da zaprašim.Posejana jedna parcela da ima za leba.Semenski Apilco, dosta sitno i prljavo seme sa sve lomom u džačićima.Ispalo je oko 115 kg/k.j semena.Nastavak sledi.
Čini mi se da je Sremska Mitrovica dorada.Isto je pisalo i kod mene.Doradni centar iz Sr.Mitrovice?
Za svoje seme sam nabavio prašak semesan.Možda deluje primitivno ali nisam nikada imao problema i greške sa njim.
Nemoj to nikako da radis,iz iskustva ti kazem,znao sam da moze da smeta i prosle jeseni ipak posejem na 2 kj psenicu,2400 kg po kj,ne radi toJa sam radio soju 0.3 l po ha sa rampom, planiram da istanjiram i sejem psenicu. Hoce li biti problema mozda?