Sad ispade da ljudi lažu ako su imali veći prinos od VAS. TO što ste imali manji prinos potražite u sebi razloge za podbačaje, a ne u tome da su jutra veća ili manja! I da se razumemo , nisu sva zemljišta ista kao ni njihove proizvodne osobine. Ove godine sam imao na površini od jednog jutra Ingenio 4680 kg sa 12 % vlage i hektolitrom od 81 tako da apsolutno verujem da može da se proizvede ![/QUOT
nema svrhe lagati,neverujem da bi neko slagao jer sve u svemu na kraju laze sebe.ja mogu da kazem da sam ima8th ove godine ali nisam imao vec 5t h maksimum,razloge znam nije do mene vec do vremenskih uslova,strukture zemljista i jos nekih sitnica na koje nisam mogao da uticem,video sam i sam da su psenice odlicne na dobrim njivama tj na njivama 1i2 klase,ove godine kod nas je psenica najslabija u poslednjih 10god ali to neznaci da je i kod drugih bilo je godina kada sam imao 7-8th ali nisam ove,mislim da ovde ljudi pisu istinu u vecini slucajeva jer mislim da svi znamo koliko psenica moze da rodi tako da nista vise netreba da nas iznenadjuje,svi mi napredujemo i radimo sve bolje i kvalitetnije verujem da ce u buduce biti jos boljih rezultata.