Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bice da u tom grmu lezi zec.Ovi kod mene tuku ili tako kazu 53 do 45 meteri po kj,ja 30 sejano na sojiste tanjirano seme zvezdana 170kg po kj,150 kg 15 15 15 prva i druga prihrana po 150 kg an,prskano od bolesti insekata i trave,Ja ne znam kod mene je tako iskreno!
Jel to kombajn od Tepavca iz Čonoplje ?
a mi mu transportujemo robu jos od 1995 i verovatno smo se vec upoznali na stanici jer sam tamo bio cestoTo su kombajni od Miće Popovića takođe iz Čonoplje
auuuuu komso svka cast,kod nas je rekord na andinu je bio 4850 kg po kjkonacno i ja da pokosim bila mi jaka stabadljika pa cekao pa docekao konacno danas prinos i za mene iznenadjujuci a mozda i nije 5677kg jusa po kj ja jako prezadovoljan sotra andino full full agrotehnika kad moze onaj iz vognja mozemo i mo vagon po ha
Druze a koja je to agrotehnika pa da znamo i mi dogodinekonacno i ja da pokosim bila mi jaka stabadljika pa cekao pa docekao konacno danas prinos i za mene iznenadjujuci a mozda i nije 5677kg jusa po kj ja jako prezadovoljan sotra andino full full agrotehnika kad moze onaj iz vognja mozemo i mo vagon po ha
Znaci sve je ok samo da sam povecao sa semenom?Mala norma setve, loše bokorenje.