Pšenica 2012/2013

Koliko planirate posejati pšenice na jesen?

• Isto kao ove godine

Glasovi: 74 37,9%
  • 50% manje

Glasovi: 14 7,2%
  • 50% više

Glasovi: 40 20,5%
  • 100% više

Glasovi: 31 15,9%
  • 100% manje

Glasovi: 3 1,5%
  • 10% manje

Glasovi: 3 1,5%
  • 20% manje

Glasovi: 4 2,1%
  • 30% manje

Glasovi: 5 2,6%
  • 40% manje

Glasovi: 4 2,1%
  • ništa

Glasovi: 17 8,7%

• Ukupno glasača
    195
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ce ti spremac posle 2x tanjirace. Ja sam sejao direktno u tanjirano. Inace sa slicnom agrotehnikom mi smo imali 4050kg/kj NS40s predusev kukuruz takodje. Samo sto je sejano 150kg/kj.

Soju uvek prskam sa oxonom i promony u splitu,idem sa 25 grama oxon po kj i 8 grama promony po ha, u prvoj turi cela doza posle samo oxon.Eto to je cela prica prava!Gore sam hteo da napisem 35 metera a ne 53 mada neki imaju toliko.....................

konacno i ja da pokosim bila mi jaka stabadljika pa cekao pa docekao konacno danas prinos i za mene iznenadjujuci a mozda i nije 5677kg jusa po kj ja jako prezadovoljan sotra andino full full agrotehnika kad moze onaj iz vognja mozemo i mo vagon po ha

evo malo slika iz zetve,bio sam u prevozu sa kamionima
slikano je sinoc a malo je i padala kisa
na forumu je popularno navesti lokaciju "na terenu negde u vojvodini" pa tako cu i ja reci:haha:

043.jpg

042.jpg

038.jpg

049.jpg

033.jpg

nije,ali blizu si:bravo:

- - - - - - - - - -

i ovu oglednu parcelu sam slikao uz put:osmeh:
mozda vlasnik prepozna
036.jpg

Evo mogu i ja reci da sam zavrsio zetvu ostalo mi je jos dva jutra. Sa prinosom sam zadovoljan imao sam nesto malo preko 37 meteri po jutru. Agrotehnika svagde ista 150 kg mesanog 100 kg ureje pod tanjiracu,tanjirano posetvospremano, prihranjeno prvi put sa kanom 140 kg po jutru i drugi put sa 70 kg po jutru. Zastita protiv trave i bolesti radjena. Sorte i tereni su sareni.
n9m4.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

konacno i ja da pokosim bila mi jaka stabadljika pa cekao pa docekao konacno danas prinos i za mene iznenadjujuci a mozda i nije 5677kg jusa po kj ja jako prezadovoljan sotra andino full full agrotehnika kad moze onaj iz vognja mozemo i mo vagon po ha
auuuuu komso svka cast,kod nas je rekord na andinu je bio 4850 kg po kj

Druze a koja je to agrotehnika pa da znamo i mi dogodine

- - - - - - - - - -

Mala norma setve, loše bokorenje.
Znaci sve je ok samo da sam povecao sa semenom?

meni na tavanu iza komina al prema fajmoru rodilo oko 5123kg /m2 al tu nije bilo grada a i na vreme sam ga zagrnuo :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh