Oranje

neznam,vidim da svi kukate na neko pistanje,meni nista nepisti i sasvim lepo radi menjac bez buke kao i u trecem rangu,teram ga na oko 2000 obrtaja oko 8.2-8.5kmh sa 4x35,u 3r3b mu je vec tesko sa tim plugom a u 2b3r mi je sporo,tako da mu taman dodje 4b2r za sada dok nedodje drugi plug
Bracala utisaj muziku pa ces mozda i ti cuti :haha:
Rodjak u Botosu ore 2.4. nije da mu teska zemlja nego on to malo stedi, i u prici kaze mi da ima osecaj kao da mu je teze tom brzinom nego 3.3. a taj osecaj mu proizilazi iz tog drugacijeg zvuka. ja sam to provalio u prvim satima oranja.

- - - - - - - - - -

Zar nije to sto pisti turbina? Tek kad zapisti ima najvecu snagu.
Tupo pistanje iz menjaca, a turbinu ja nemogu da provalim kad i kako zvuci.

Malo si ti omasio,nije rekao da nema njiva nigde osim u pokrajini nego su strme.Nice i na brdu kukuruz i psenica,nemoj da tripujes,hranili bi da vam nema luke Pancevo i siptara sa kosova da voze kukuruz...a tek kolika je Macva i Sumadija..tako da...:off_topic:

1) nisam nista omasio
2) ne "tripujem"
3) 'ranimo i njih...
4) stvarno je :off_topic:

da da sve se bojim da ti i takvi kao ti hranite nekog,verovatno ste zesce sposobni kad samo vi znate da obradjujete zemlju...napredan taj ursus od 40 leta,mora da je svemoguc pa sve najbolje uzore i uradi..

Ne sudi po slici sa AVATARA !!!!!! Nije uvek sve onako kako izgleda !!!!:ppozdrav:

Kameni ne sudim,naprotiv,nisam ni ja nista bolji od njega,u tom je poenta....A da ne spominjem koliko je krajnje AROGANTNO I GLUPO nesto ovako napisati....

QUOTE=mirko 015;771538]
Takve su sve njive u Srbiji i Bosni!!!

a zato nisu takvi kod nas u Vojvodini, pa zato 'ranimo mi ostale..

malo manje arogantno i glupo od ovog...:

quote_icon.png
Citiram: putin

Malo si ti omasio,nije rekao da nema njiva nigde osim u pokrajini nego su strme.Nice i na brdu kukuruz i psenica,nemoj da tripujes,hranili bi da vam nema luke Pancevo i siptara sa kosova da voze kukuruz...a tek kolika je Macva i Sumadija..tako da...:off_topic:

malo manje arogantno i glupo od ovog...:

quote_icon.png
Citiram: putin

Tog komentara nebi ni bilo da nije bilo Vase arogancije...zato prestanite da idete u :off_topic: i zadrzite takve glupe izjave za sebe..

da da sve se bojim da ti i takvi kao ti hranite nekog,verovatno ste zesce sposobni kad samo vi znate da obradjujete zemlju...napredan taj ursus od 40 leta,mora da je svemoguc pa sve najbolje uzore i uradi..

nisam rekao da ja 'ranim vas, ili da ja ranim tebe, nego sam napisao da mi ranimo ostale... fazon je u recima...

Nazad
Vrh