slobapatrola
Član
ti ores do vode
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bracala utisaj muziku pa ces mozda i ti cutineznam,vidim da svi kukate na neko pistanje,meni nista nepisti i sasvim lepo radi menjac bez buke kao i u trecem rangu,teram ga na oko 2000 obrtaja oko 8.2-8.5kmh sa 4x35,u 3r3b mu je vec tesko sa tim plugom a u 2b3r mi je sporo,tako da mu taman dodje 4b2r za sada dok nedodje drugi plug
Tupo pistanje iz menjaca, a turbinu ja nemogu da provalim kad i kako zvuci.Zar nije to sto pisti turbina? Tek kad zapisti ima najvecu snagu.
Fali brdo, drž se "tepsije". Oranje krčevine na fajn usponu, skoro više na dva zadnja nego na četiri točka. Na drugoj slici se malčice vidi krov malog NH na vrh brda.
A gde je YTO?
Takve su sve njive u Srbiji i Bosni!!!
a zato nisu takvi kod nas u Vojvodini, pa zato 'ranimo mi ostale...
izvinite za
Malo si ti omasio,nije rekao da nema njiva nigde osim u pokrajini nego su strme.Nice i na brdu kukuruz i psenica,nemoj da tripujes,hranili bi da vam nema luke Pancevo i siptara sa kosova da voze kukuruz...a tek kolika je Macva i Sumadija..tako da...
da da sve se bojim da ti i takvi kao ti hranite nekog,verovatno ste zesce sposobni kad samo vi znate da obradjujete zemlju...napredan taj ursus od 40 leta,mora da je svemoguc pa sve najbolje uzore i uradi..
Kameni ne sudim,naprotiv,nisam ni ja nista bolji od njega,u tom je poenta....A da ne spominjem koliko je krajnje AROGANTNO I GLUPO nesto ovako napisati....
QUOTE=mirko 015;771538]
Takve su sve njive u Srbiji i Bosni!!!
a zato nisu takvi kod nas u Vojvodini, pa zato 'ranimo mi ostale..
a zato nisu takvi kod nas u Vojvodini, pa zato 'ranimo mi ostale..
malo manje arogantno i glupo od ovog...:
Citiram: putin
Malo si ti omasio,nije rekao da nema njiva nigde osim u pokrajini nego su strme.Nice i na brdu kukuruz i psenica,nemoj da tripujes,hranili bi da vam nema luke Pancevo i siptara sa kosova da voze kukuruz...a tek kolika je Macva i Sumadija..tako da...
da da sve se bojim da ti i takvi kao ti hranite nekog,verovatno ste zesce sposobni kad samo vi znate da obradjujete zemlju...napredan taj ursus od 40 leta,mora da je svemoguc pa sve najbolje uzore i uradi..