Igor578
Član
Odg: Oranje....
Kao i uvek....Ali je Jhony uporan
Kao i uvek....Ali je Jhony uporan

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

ma kakav bre džoni to je njegov poznanik stavio njegove slike koje smo svi bar jedno sto puta videli,mirmag imaš pravo ali jbg to je vogel i case jx 95Igor578 je napisao(la):Kao i uvek....Ali je Jhony uporan![]()
već je poslat na godišnji odmorKishRobert je napisao(la):banujte budalu vise!
Pa dobro majku mu, o čemu bi mi sad raspravljali da on nije upao i počeo da "kakuje" forum!todor je napisao(la):već je poslat na godišnji odmorKishRobert je napisao(la):banujte budalu vise!

Dugogodišnji ili na par dana?todor je napisao(la):već je poslat na godišnji odmorKishRobert je napisao(la):banujte budalu vise!
a ako misli taj lik da smo glupi e pa nismo ima nas koi smo orali kad se on nije ni rodio a što se razlike u slikama tiče na jednoj ima ašov a na drugoj ne 
dugogodišnji ,pidikanac kad sam ja tako orao on i njegov kejs nisu ni postojaliIgor578 je napisao(la):Dugogodišnji ili na par dana?todor je napisao(la):već je poslat na godišnji odmorKishRobert je napisao(la):banujte budalu vise!![]()

Lepo vam čovek pokazao slike kako se radi a ja ga pozivam da dođe kod nas-sa rusima troše oko 40 l nafte po jutru(toliko lepo ide oranje) ali šta će ljudi jer kod nas važi pravilo - bolje bilo kakvo jesenje oranje od prolećnog ali kakvo je vreme izgleda da će se orati na proleće,
Ide lepo 
Da,da bas se vidi kako mu srednja brazda hvata vise od prve i zadnje.mityoo je napisao(la):Jedina razlika je to što je naš cenjeni Jhony-ka pomerio jedno radno svetlo na dole!
(a plug još uvek nije naučio da naštela)![]()
![]()