Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
senad smigi je napisao(la):Da li mi neko moze pomoci oko podesavanja dubine oranja komandnim ruckama na zetoru 6011 nerazumijem ulogu rucice prve do sijedista. Zetor je za mene novina kupio sam ga prije par mijeseci a do sada sam radio na imt
Ona mala ručica kod mene uvek stoji u srednjem položaju! To je tzv "plivajući položaj"...senad smigi je napisao(la):Da li mi neko moze pomoci oko podesavanja dubine oranja komandnim ruckama na zetoru 6011 nerazumijem ulogu rucice prve do sijedista. Zetor je za mene novina kupio sam ga prije par mijeseci a do sada sam radio na imt
Baš tako! Istenem! Eto ako neko još nezna šta je crna ritska ilovača!KishRobert je napisao(la):istenem!
u jbm.ti posaoDeni je napisao(la):oranje... u Mađarskoj....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sd75xRqp634[/youtube]
Poenta je da u toj zemlji rodi i onda kad na lakšim tlima suša odnese rod.... A ti znaj unapred kad će suša da udari... A ako ostave oranje za proleće, onda bolje ni da ne seju.....ivan610988 je napisao(la):U cemu je poenta raditi u ovakvoj zemlji i pod ovakvim uslovima?
mityoo je napisao(la):Poenta je da u toj zemlji rodi i onda kad na lakšim tlima suša odnese rod.... A ti znaj unapred kad će suša da udari... A ako ostave oranje za proleće, onda bolje ni da ne seju.....ivan610988 je napisao(la):U cemu je poenta raditi u ovakvoj zemlji i pod ovakvim uslovima?
todor je napisao(la):armin da taj poznanik nije kojim slučajem iz bačkog petrovca
vlada015 je napisao(la):ma sta se brinete to oranje sredice mrazevi preko zime
Jedina razlika je to što je naš cenjeni Jhony-ka pomerio jedno radno svetlo na dole!dukej je napisao(la):Sećate li se onih nagdradnih igara iz Politike Ekspres - nađite razlike na crtežu. Evo jednog primera: nađite razliku na ovoj slici i slici iz posta gore: