Igor578
Član
Odg: Oranje....
Kao i uvek....Ali je Jhony uporan
Kao i uvek....Ali je Jhony uporan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma kakav bre džoni to je njegov poznanik stavio njegove slike koje smo svi bar jedno sto puta videli,mirmag imaš pravo ali jbg to je vogel i case jx 95Igor578 je napisao(la):Kao i uvek....Ali je Jhony uporan
već je poslat na godišnji odmorKishRobert je napisao(la):banujte budalu vise!
Pa dobro majku mu, o čemu bi mi sad raspravljali da on nije upao i počeo da "kakuje" forum!todor je napisao(la):već je poslat na godišnji odmorKishRobert je napisao(la):banujte budalu vise!
Dugogodišnji ili na par dana?todor je napisao(la):već je poslat na godišnji odmorKishRobert je napisao(la):banujte budalu vise!
dugogodišnji ,pidikanac kad sam ja tako orao on i njegov kejs nisu ni postojaliIgor578 je napisao(la):Dugogodišnji ili na par dana?todor je napisao(la):već je poslat na godišnji odmorKishRobert je napisao(la):banujte budalu vise!
Da,da bas se vidi kako mu srednja brazda hvata vise od prve i zadnje.mityoo je napisao(la):Jedina razlika je to što je naš cenjeni Jhony-ka pomerio jedno radno svetlo na dole!
(a plug još uvek nije naučio da naštela)