On ustvari zapocinje oranje kako treba. To sto je razbaceno se vraca i nista ne ostaje neuzorano.
Mislim da grešiš . Ostao je nepooran deo oko 40 cm
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
On ustvari zapocinje oranje kako treba. To sto je razbaceno se vraca i nista ne ostaje neuzorano.
Možeš mi da pokažeš na sliku koji je taj 40cm neuzoran?Mislim da grešiš . Ostao je neuzoran deo oko 40 cm
Kolega pogledaj malo bolje, prvo je otvorio oranje, razbacio kontra da se tako izrazim, i ovo je prvi prohod vracanja, u povratku isto vraca "razbacano" i onda nastavlja redovno. Pogledaj gde je jarak.Mislim da grešiš . Ostao je neuzoran deo oko 40 cm
Možeš mi da pokažeš na sliku koji je taj 40cm neuzoran?
Taptalk LG-65
Hvala kolega šteta što nemam više šta da orem ali iduće godine trudiću da uradim bolje ne znam šta će biti sad da uzorem opet ili da ostavim ovako?Kako ti ruja izdrzava 3 brazde i ja sad trenutno vucem 757 .3 ali ne preko 25 nema boga a zaoravanje j. pas mamu onome ko ga napravi tako da ja to zovem gruberisanje sa trobraznim plugom ali posto samo strnjiku radim sa 3 glave nije problem u kuruzistu skidam trecu glavu i kupicu predpluznjake pa ako zaore zaore ako ne kako bude bilo i prosle god .tako i posejalo se.Danas sam završio oranje za ovu godinu.
Par momenat sa današnjeg rada.
Početak:
![]()
Gotovo:
![]()
A još sam i lisicu uhvatio:
Taptalk LG-65

Nemoj da jauces sto ne znas da zatrpas razor jer u nasoj zemlji nikad ne znas kad ce ti zatrebati....Ja mučenik nisam vešt tom oranju,a nema ko da mi pokaže.Idem sa mojim fergusonom 26-28 cm sa onim malim dvobraznim na smicanje(neznam čiji je) i nekako uzorem.E sad, dal idem sa zecom ili kornjačom,nisam siguran,obično pored mene bude po koja roda,čeka miševe.Uzorem ja moja(ostala od dede) 4,2 ha nekako i upali ponekad i prinos za ponos.Muče me oni razori na proleće i tu nikad soja da nikne,nisam majstor da napravim bure a ni da zatrpam brazde.Imam tu nekih komšija iz SM,Laćarka,pitome Mačve,Golubinaca,jednom rečju,pravi majstori ali niko da mi praktično pokaže pa da i ja znam, da se i ja mogu podičiti sa kojom slikom.Malo mi krivo al, šta ću! Kaže premijer biće bolje od 2017.g.- daće Bog da i to doživim.
фала америма што убацише повершифт, само гурнем ручку поред гавног мењача напред и он скочи у вишу брзину и обрнуто...ех да ми је онај про или ко минђушаров, па само кликне омо мало дугменце...овако добих упалу мишића гурајући напед назад повер![]()