On ustvari zapocinje oranje kako treba. To sto je razbaceno se vraca i nista ne ostaje neuzorano.
Mislim da grešiš . Ostao je nepooran deo oko 40 cm
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
On ustvari zapocinje oranje kako treba. To sto je razbaceno se vraca i nista ne ostaje neuzorano.
Možeš mi da pokažeš na sliku koji je taj 40cm neuzoran?Mislim da grešiš . Ostao je neuzoran deo oko 40 cm
Kolega pogledaj malo bolje, prvo je otvorio oranje, razbacio kontra da se tako izrazim, i ovo je prvi prohod vracanja, u povratku isto vraca "razbacano" i onda nastavlja redovno. Pogledaj gde je jarak.Mislim da grešiš . Ostao je neuzoran deo oko 40 cm
Možeš mi da pokažeš na sliku koji je taj 40cm neuzoran?
Taptalk LG-65
Kako ti ruja izdrzava 3 brazde i ja sad trenutno vucem 757 .3 ali ne preko 25 nema boga a zaoravanje j. pas mamu onome ko ga napravi tako da ja to zovem gruberisanje sa trobraznim plugom ali posto samo strnjiku radim sa 3 glave nije problem u kuruzistu skidam trecu glavu i kupicu predpluznjake pa ako zaore zaore ako ne kako bude bilo i prosle god .tako i posejalo se.Danas sam završio oranje za ovu godinu.
Par momenat sa današnjeg rada.
Početak:
Gotovo:
A još sam i lisicu uhvatio:
Taptalk LG-65
Nemoj da jauces sto ne znas da zatrpas razor jer u nasoj zemlji nikad ne znas kad ce ti zatrebati....Ja mučenik nisam vešt tom oranju,a nema ko da mi pokaže.Idem sa mojim fergusonom 26-28 cm sa onim malim dvobraznim na smicanje(neznam čiji je) i nekako uzorem.E sad, dal idem sa zecom ili kornjačom,nisam siguran,obično pored mene bude po koja roda,čeka miševe.Uzorem ja moja(ostala od dede) 4,2 ha nekako i upali ponekad i prinos za ponos.Muče me oni razori na proleće i tu nikad soja da nikne,nisam majstor da napravim bure a ni da zatrpam brazde.Imam tu nekih komšija iz SM,Laćarka,pitome Mačve,Golubinaca,jednom rečju,pravi majstori ali niko da mi praktično pokaže pa da i ja znam, da se i ja mogu podičiti sa kojom slikom.Malo mi krivo al, šta ću! Kaže premijer biće bolje od 2017.g.- daće Bog da i to doživim.
фала америма што убацише повершифт, само гурнем ручку поред гавног мењача напред и он скочи у вишу брзину и обрнуто...ех да ми је онај про или ко минђушаров, па само кликне омо мало дугменце...овако добих упалу мишића гурајући напед назад повер