sale ratar
Član
Nisam ja rekao da je bolje nego da je lepše (bar meni), stvar ukusa a što se tiče šurenja i nešurenja nemože biti isto, znači nema sile, šurenje obavezno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pogledo ne pise nista na njemu al znam da je kupljen u SuAlati tu kod nas ima jedna firma,ovaj i jedan za rezervu jer osto racun u radionici sa njimKakav list koristiš?
Odlican za njuKupili smo mašinu za meso Porkert 32 i sada kupujmo motor za nju. Našao sam trofazni 1,1kw sa reduktorom 97 obrtaja, je li to neki da kažemo idealan motor za nju ili da tražim neki drugi?
Bonfiglioli reduktori 1,1kW - cijena za 1 kom.
Bonfiglioli reduktori 1,1kW - cijena za 1 kom. - Elektromotori i agregati - 240 KMolx.ba
Pocinkovan.Odličan i koliko vidim da su aluminijumski motor i reduktor tako da neće biti teški.Može i slabiji motor,ja imam 800w,monofazni,104 obrtaja i ne oseća teret.
Da nije mozda u Budisavi? Tamo ima "veletrgovac"i serviser tih stvari.U Kaću ima jedan tip sa bezbroj motora svakakvih, i novih i polovnih... Kolega kupovao motore sa reduktorima za pogon puža po dnu ravnog poda silosa, pa smo bili u Kaću po te motore, celo dvorište je pod krovom i načičkano sa motorima, nema šta nema. Ako ti treba mogu nabaviti broj...
Kad stigne javite iskustvo, odakle ste naručili.Ja sam naručio onaj Bonfiglioli 1,1kw, treba da stigne koji dan, pa da skompletiramo i mašinu, ručno je poteško