Oprema za svinjokolje

Nisam ja rekao da je bolje nego da je lepše (bar meni), stvar ukusa a što se tiče šurenja i nešurenja nemože biti isto, znači nema sile, šurenje obavezno.

A bit će dobar. Jedino da su obrtaji malo niži. Po meni između 70--80 je idealno. Gledam sad neke što prodaju gotove 12 imaju čak 170 okretaja u minuti.
Ja,nedvano kupio polovnu 32 mašinu Emo. Jako dobra , za 30 eura polovna

Odličan i koliko vidim da su aluminijumski motor i reduktor tako da neće biti teški.Može i slabiji motor,ja imam 800w,monofazni,104 obrtaja i ne oseća teret.

Poslednja izmena:
U Kaću ima jedan tip sa bezbroj motora svakakvih, i novih i polovnih... Kolega kupovao motore sa reduktorima za pogon puža po dnu ravnog poda silosa, pa smo bili u Kaću po te motore, celo dvorište je pod krovom i načičkano sa motorima, nema šta nema. Ako ti treba mogu nabaviti broj...

U Kaću ima jedan tip sa bezbroj motora svakakvih, i novih i polovnih... Kolega kupovao motore sa reduktorima za pogon puža po dnu ravnog poda silosa, pa smo bili u Kaću po te motore, celo dvorište je pod krovom i načičkano sa motorima, nema šta nema. Ako ti treba mogu nabaviti broj...
Da nije mozda u Budisavi? Tamo ima "veletrgovac"i serviser tih stvari.

I ja znam da u Budisavi imaju dvojica. Srećko i Novak. Sa prvim sam više puta saradjivao a i legenda je od čoveka. U Kaću je bio onaj matori sto drzi tezgu na Najlon pijaciali je umro zimus.
Inace te motoreduktore donose od preko. Ima ih na kupujem-prodajem. Prva ruka su čini mi se iz Šapca i od njih ostali uzimaju. Ima ih u ponudi i trgovac elektromotorima (zaboravio sam mu ime) iz Backe Palanke. Bonfiglioli su bolje opcija jer su sporohodni motori dok su Bauer brzohodni motori i pride retko koji nije pustio ulje iz reduktora u motor

Nazad
Vrh