Oprema za svinjokolje

moze da ti upropasti samo ako se opijes ko mazga na svinjokolju pa zaboravis da iskljucis na vreme da ne mesa vise ;)

Rukama mesamo dok ne ostanu ciste sva masa odpadne sa dlaka, odnosno kad majstora koji mesa probije znoj i pocne da se pusi, po litre znoji na 50 kg mesa daje bolji ukus

I ja mesam rukama do iznemoglosti, posto se to radu u najhladnijem delu godine nekad se fino ozebe, tako da te mesalice nikako ne mogu biti losa stvar.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

.
3cda5fedd1e9721d4c0c3ef2c0190ecd.jpg

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Drugari koju masinu za meso preporucujete,hocu novu da radim,imao sam 22 neku iz HU donesena i sporo je radila na 60 obrtaja i motor bio pretezak 1,5kw

Nabavio sam 96 obrtaja 0,37kw motor reduktor
znam za PORKERT ali iskreno skupa mi 130e
Ima PROTOK vinkovci ali samo 22 oko 60e
Gledam kojekakve kinezarije nemam poverenja
Ima i neke KONING verovatno PRC
e sad znam da je bio neki nas pravio iz Sente ili Mola ili slicno

I jel neko skoro pravio mesalicu za kobasice?

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Pogledaj malo po oglasima ima li kakva porkert polovna. Kod mene nedavno bila jedna 32 za 25eura gotovo nova. Zato se i prodalo brzo

Drugari koju masinu za meso preporucujete,hocu novu da radim,imao sam 22 neku iz HU donesena i sporo je radila na 60 obrtaja i motor bio pretezak 1,5kw

Nabavio sam 96 obrtaja 0,37kw motor reduktor
znam za PORKERT ali iskreno skupa mi 130e
Ima PROTOK vinkovci ali samo 22 oko 60e
Gledam kojekakve kinezarije nemam poverenja
Ima i neke KONING verovatno PRC
e sad znam da je bio neki nas pravio iz Sente ili Mola ili slicno

I jel neko skoro pravio mesalicu za kobasice?

Zasto mislis?
Vidim po oglasima ima 32 te snage
96 obrtaja puzni reduktor trofazni motorcic trebalo bi da ima finu snagu i momenat

Nego sta za mesalicu?
Imam 0,25kw 47 obrtaja isto trifazni stevec

Zasto mislis?
Vidim po oglasima ima 32 te snage
96 obrtaja puzni reduktor trofazni motorcic trebalo bi da ima finu snagu i momenat

Nego sta za mesalicu?
Imam 0,25kw 47 obrtaja isto trifazni stevec

Vidis jer su ubacili sta su imali a kad treba punu da je upalis, ona stenje i mucice se. 32ka od 0,55kw pa na dalje.

Elem, prosle godine sam se igrao pa sklopio drugaru 22ku porkert na zupcasti 0,37kw reduktor trofazni, motor nakacio na frekventni sa monofaznim ulazom a trofaznim izlazom. Nabacio potenciometar za regulaciju obrtaja, izlaz za po potrebi startovanje sa noznom papucicom, promena smera... 22ka je bolja kupovina od 32 jer 32 ima malko veci protok ali ne mnogo veci spram cene kostanja.

Tako je,ja imam 0,37 kW trofazni sa reduktorom oko 80 obrtaja i boagmi ima nekad da bude teško i 22-ci

Nazad
Vrh