Logika je takva ideš tamo gde su pare!!!!
I imaćeš svega!!!!!!
Gledaš da radiš poslove gde je veća zarada, npr moji su celo leto ubijali vreme u bašti 10ari i voćnjaku 10ari
Ja sam to počupao preorao, i sad toga nema, a kolika im je bila zarada odatle 300kg jabuka i 300kg šliva, 50kg orada koje3 god čuvaju i na kraju ubace u peć
I 100e povrća
Od drvenog korita i tučanog kazana možeš samo išijas zaraditi, i izgubiti 3_4h godišnje na odrzavanje
Moj sistem je gledaj šta ti je lakše!!! Nije bitno koliko ti radiš i šta radiš bitno je koliko si zaradio!!!!!!!!!
Uvek se setim iznesemo dvojica kazan iz podruma, korito iz čardaka, pa ujutru ustaneš sat ranije potrošiš 1h 0,2m3 drveta da ugreješ vodu, pa se okilaviš da vučeš lance pa daj gloknu strugač, pa daj plin, pa digni na Rem, pa daj plin, pa predji nožem, pa kuvaj švarglu pa njakaj pa što rekao moj komšija prvi dan jedu svi drugi dan ja i ker treći dan ja sam
Papke čistiš jebavaš soliš dimiš i daš keru
Uši isto, itd itd
Kosti soliš njakaš dimiš daš keru odmah ih baci
Odma ga odereš i baciš kožu i ćao zdravo!!
Brže lakše jednostavnije, iskostiš kosti baciš, iznutrice takodje meso čisto bez kostiju biraš šta sušiš šta u zamrzivač, ficlove i ostalo melješ i ćao zdravo jednostavan brz posao!!!
Kad pogledaš uštedeo si 5_10h oko zimskog klanja, ako nešto drugo radiš za to vreme uzećeš 50_100e i imaćeš svega!!
Tako i noževi sad ih naoštrim za klanje i do aprila mi treba samo 1 za klati jaganjce,
U aprilu naoštriš kolješ svinju opet, do septembra opet samo 1 treba za jaganjce i tako u krug
Koliko meni mogu trajati noževi za klanje?
50g verujem i šta tu ima čuvati?????
Mašina za mlevenje, godišnje uradi možda 400_500kg mesa i ćao može služiti milion godina i opet nemoj nož u vrelu vodu
Daj ono pusti me da živim
To je kao živina po dvorištima, ma **greška I NJU I NJENO JAJE!!! Hrani, čisti šta je raskopala, sve usere, trave nema nigde uvek sranja pravi jede kao noj a jaja ne nosi!!! Izračunajte koliko je jeftinije kupiti jaja!!!! I manje vremena!!!!!!!
Tako se stvari gledaju!!!!!!
Ja skoro razmišljam da operem kola imam i kercher i veliki usisivač, razvući crevo kabl njakaj se sat_dva vremena za koliko? Za 600dinara ajde bolje lezi 2 sata pod kamion uzmi 50e a ovaj u perionicu nek riba auto!!
Sve treba tako gledati i imaćeš više nego da se sam grbaviš i čuvaš BEZVREDNE stvari!!
Predmeti su tu da bi koristili čoveku, olakšali život, a ne čovek da njima sluzi!!
Traktor nije konj da mu treba štala, timarenje i odmor u podne!! On je tu da radi!!!!!! Kakvo pranje za "ZIMSKI SAN" i ostale budaleštine, dizati na klocne i svirati kurcu da guma traje 7 dana duže, akomulator skidati isl
Skoro na nekom klanju gledam idiota kako suši noževe i mašinu za meso na radijatoru eeeeejjj rodjače
Ja struju obrišem, Bosch testeru obrišemo mokrom krpom
Noževe u čizmu i beži kući
Onda Peru čizme, samo da ošurimo i Lule ih skine, daj wurth cipele, nemaš beton i krov ma neću da dodjem!!!!!!!!! Kaljužaj se sam!!
I da moj drugar već 10g čuva 3 dick noža u kući mi mu kupili za rodjendan nije ih još koristio
jebemtiženomajiku
Sent from my moto e5 using Tapatalk