Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to ona caklja?Jel neko od vas ima BOSANSKI ŠKLOPAC od mitraljeske cevi sa drškom od ovnujskog roga????
E sa njim kad se isečeš neće da zaraste!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
i ovi su dobri:Gde uzimate kese za vakumiranje i jel bolje uzeti kese ili rolnu?
Ja sad uzeo ove godine sa kupujemprodajem te CD Plast iz Beočina, ispadne jeftinije mi na rolnu za kobasice i kulene i sam onda krojim duzinu koju mi treba da ne moram presecati nadeve. Za sad sam zadovoljan sa kesama, rade posaoGde uzimate kese za vakumiranje i jel bolje uzeti kese ili rolnu?
Ima protok Vinkovci odlične suHvala ti @Lule28.
Zanima me, jer mi je kod pravljenja kobasica to najteži dio posla. Radim godišnje oko 45 kg (odjednom) i dobro bi mi došla mješalica, naravno ako nije preskupa.
Gde si kolega po Coroni?? Mene uhvatilo po drugi put posle 13 meseci. Na srecu mnogo lakse nego onda.I toliko priče oko klanja i na kraju mene sinoć nahvata Corona i i evo sad sam mesara zvao da odnese svinje i uradi sve
28din od kile, seče čvarke ali ne topi, pravi kobaju, obradi za sušenje i zamrzivač
Sent from my moto e5 using Tapatalk