https://www.vremejenovac.rs/catalog/brand/swibo-victorinox-1000158
Ni malo nisu naivni.
Ni malo nisu naivni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega, i ja neki dan videh te 400-500 din noževe u wobihausu, na oko mi uopšte ne izgledaju mnogo lošije od onog kopiranog rumunskog dick-a. Dali to po tebi može proći za kućevnu upotrebu?U mandušića vuka svaka puška ubojita...
Ili, boj ne bije svijetlo oružje, boj bije srce u junaka...
Htedoh reći, znam šta je dik ili blizanac, ali što neko reče kopija je mnogo.. Tako da smo mi 12 ili 13 zabijački ove godine uspešno obavili sa noževima od 400 ili 500 din iz vobi hausa... Složićemo se svi da je kvalitetno oštre je važnije od marke noža...
A da, baj d vej,profi masat sam i ja video za 150e..mnogo majku mu...
Ma ne da može proći, nego rade extra... E sad to su drugarov, a on ih je pre klanja nosio da oštri, i valjda je dobar majstor kad su noževi izdržali klanja odlično..Kolega, i ja neki dan videh te 400-500 din noževe u wobihausu, na oko mi uopšte ne izgledaju mnogo lošije od onog kopiranog rumunskog dick-a. Dali to po tebi može proći za kućevnu upotrebu?
Kako nije robovanjeLuka brate pa nije robovanje ako alaat koristiš za ono za šta je namenjen. Imaš tocilo pa naoštriš nož iz escajga pa če koristiti u balirci. A ako uzmeš dleto za drvo pa ga koristiš umesto sekača posle ga možeš baciti.