Sava21
Član
Vidi se ko mnogo vremena provodi na forumu da je u koroni...pridruzujem se kolegama,dosao i na mene red.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I mene temperatura 38.8 od sinoc popustila. Prosli put me drmala 10 dana plus upala pluca. Nazebao sam na dva disnatora ili ti svinjokolja cisto da ne budemo off. Bar ce bitiDanas sam malo bolje nemam temperaturu, ali kosti bole!!
Mislim da je ovo drugi put da fasujem!!
Prvi put pre mesec dana 12_13 decembra i držalo do 20tog
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Hvala.Ima protok Vinkovci odlične su
Meni se ovaj tip mešaone ne sviđa,razbija meso.
Za kobaju može da prođe,stim da se meso samelje na krupniju šajbnu.
Za kulen ne.
Nije bracela bas od korone,ja nikad nisam imao bolove u ledjima a sad me ubila 2 dana...danas bez temp.ali sa glavoboljom.Кости боле од 539 роадстера и хардтопа...
Ne, u mene živog je neće ubrizgati!! To su moja ubedjenja!!Luka, jesi li vakcinisan?
Hvala.Ovako nešto.
Napravi sam , moze od reduktora vitreks muzilice i dva lancanika i lanca , imas jeftino u trgoagenciji , moze oko 15-20kg mesa u jednom mjesanju , mora da se smanji broj okretaja , motor je samo 250W a i nevalja da okrece prebrzo , gore treba da budu uske inox ploce a ne sipke jer razbijaju meso , a posuda moze i plasticna. Nesto kao sa linkova samo sto ovaj brzo okrece , jak motor sto navodno nije ni potrebno.Hvala ti @Lule28.
Zanima me, jer mi je kod pravljenja kobasica to najteži dio posla. Radim godišnje oko 45 kg (odjednom) i dobro bi mi došla mješalica, naravno ako nije preskupa.
Nemoguce da imas koronu u tako kratkom vremenu 2 puta.Danas sam malo bolje nemam temperaturu, ali kosti bole!!
Mislim da je ovo drugi put da fasujem!!
Prvi put pre mesec dana 12_13 decembra i držalo do 20tog
Zašto misliš??Nemoguce da imas koronu u tako kratkom vremenu 2 puta.