lovac luka
Član
Možda za zercove
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema nista,ja udario neku oprugu ,dugacku da moze igla slobodnim padom da izadje 1 cm, ubio sam svinju 270 kg a od opruge bukvalno nije ostalo nista,zguzvala se sva na 2cm duzine kao da je obicna zica smotana na gomiluOvo je nesto predugacko, mira da ima unutra opruga ibneka guma unutra, slikacu kasnije. Tobako je jača opruga, izlete i prodje na grkljan lebe mekani.
Ala si ga ubo i potrefio. Nadjem na dick sajtu da sluzi za vece glodare (zecove), patke, guske... Stavicu ga u oglase. Koji ce mi djavo...Možda za zercove
Dobro, svako korišćenje ih tupi. Hleb malo više nego ostale stvari. Ne znam kako bi im topla voda smetala, možda lupanje po sudoperi. Neko čak ne pere nožeive, ostvlja ih masne jer su čuli da tako treba. To važe za ugljenične čelike ne za nerdjajuće od kojih je većina noževa danas. Dakle stara može često biti od ugljeničnog čelika. Po meni noževi od tog čelika ako je kvalitetan su bolji nego ovi od nerdjajući. Pogotovo se mnogo bolje oštere.Tako meni rekose stariji...navodno ih previse tupi svakodnevno koriscenje i pranje u toploj vodi.a i treba imati jedan set samo za svinjokolj.inace kad sam ih kupio brijali su na suvo...bese 3200 din.set.
To sa municijom treba voditi računa. Nije savko punjenje za svaki pištolj čak i ako pasuje u rupu. Šta se kod mene desilo. Stavili su, (bez mog znanja) duplu jače punjenje, Majstor natego oprugu maksimalno, pošto su rupe za gasove male gasovi probili kapislu i vratilo mu gore, opalilo ga po palcu dobro. Ne daj bože da je izletelo komplet okidač. Mogao je da ga ubije. Tako da, vodite račona o tome. Nije svaki pištolj dizajniran za velika punjenja.Moj "pistolj" ima fabrički oprugu...
Izletanje "igle" zavisi od "jačine" kapisle...
Ima 3 vrste municije, koliko znam, za sitnu, srednju i krupnu stoku....
@N_emanja...
Nije loša stvar, za tu namenu, poslužiće, kupio drugar prošle jeseni baš za svinje, dizali smo krmaču od preko 300 kila bez problema tim najeftinijim kineskim flašencugom...
I ja imam u planu, ali nikako da se nakanim...
Kupio stric ovih dana neku mašinu bez motora ima ležaj.Bude zategnut remen i onda pojede plastičnu čauru.