Oprema za svinjokolje

Секира у ствари кад се погоди на право место а то је спој костију на челу изазива моменталан губитак свести. Маса људи а мајстори не зна где тачно да удари. За то није потребна велика сила. И не мора се направити рупа на челу. Код струје је још боља варијанта дршке на којима се налази сунђер натопљен водом. Ставља се на слепоочницу. Али нисам видео још нигде у селу само у једној кланици. Нема сајле и забадања само уклештење.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Ne bih mogao sekirom ili cekicem jedino da bas mora, opet bih pre u stojecem stavu pustio krv.
Kad je ekipa spretna i sposobna nema brige.. inace pistolj koristimo godinama, desi se da slaze kapisla al nista strasno.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Kako perete svinje? sa Karcerom ili po nekadasnje dzak za krompir,cetka,tup noz,vruca voda i udri??? :):):)

Код струје је још боља варијанта дршке на којима се налази сунђер натопљен водом. Ставља се на слепоочницу. Али нисам видео још нигде у селу само у једној кланици. Нема сајле и забадања само уклештење.
To je druga metoda nego ovo sa viljuškom. Mnogo veće napon , veća amperaža. Mislim da to čak ubija životinju, ako ne onesvesti je dovoljno dugo da se zakolje. Viljuška, da ne pušta struju dirktno kroz kičmu ne bi mnogo uradila. Isto, za razliku od prve metode kad isključiš struju ili izvadiš viljušku životinja se odmah povrati.
Kako perete svinje? sa Karcerom ili po nekadasnje dzak za krompir,cetka,tup noz,vruca voda i udri??? :):):)
Mi im damo gel za tuširanje i sundjer pa one to same. :)

Obicno sekiru koristi otac moze i cekic, nemasi.Odma klekne na prednje noge, sto neko rece ne udari je jako da joj napravi salter.Dva puta ako je krupniji tovljenik cisto zbog sigurnosti.

Da promasi jurili bi je po selu nema sanse da zadrzim krupnog tovljenika.

Jel uzimao neko one male reduktore sto se prodaju za oko 40 e za masinu 22 i 33?Protok Vinkovci mislim da ih proizvodi.ne znam dal da uzimam to i budzim trofazni motor 1.1 kw 1400 obrtaja ili da koristim motor i reduktor sa muzilize?

Jel uzimao neko one male reduktore sto se prodaju za oko 40 e za masinu 22 i 33?Protok Vinkovci mislim da ih proizvodi.ne znam dal da uzimam to i budzim trofazni motor 1.1 kw 1400 obrtaja ili da koristim motor i reduktor sa muzilize?

Kako radite sa tučanim kaznom?
Imam jedan 80l koristim ga za vodu
Jel bi trebao da se obrusi iznutra da bi se mast radila ili?
A za čvarke hoću da kupim aluminijumske video sam 60_70e

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ja imam aluminijumski i super je, pre njega sam imao emajlirani i sa njim retko kad prođe da ne zagori dok sa aluminijumskim nema toga

Ja imam aluminijumski i super je, pre njega sam imao emajlirani i sa njim retko kad prođe da ne zagori dok sa aluminijumskim nema toga
Ma meni isto zagori emajlirani a mešam kao mašina
E sad šta je stvar kod aluminijumskih?
Tučani mi u planu da slupam ne mogu više da ga teglim po avliji

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh