Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Desava se to u nekim slucajevima prvog okota.Pusti opet muzjaka za 3 dana pa ces videti kako ce da bude drugi put.Ako se ponovi,kotlicigorp93 je napisao(la):Dodjem jutros pre skole da ih nahranim kad okotila se zenka od 10 meseci koju sam dobio od kuma inace prvi okot svi mrtvi i pojedeni 11kom.Doslo mi da je prebijem.
Ne znam dal da je izbacujem il da je zadrzim,zapravo neznam u koliko slucajeva se davanje druge sanse ovakvoj zenci isplati?
Pozdrav![]()

. Sve je bilo ok do pre nekoliko dana kada sam zatekao mrtvo mlado u kavezu, van kotilice. Bilo je najsitnije. A zatim prekjuce jos jedno mrtvo mladunce van kotilice ali ovo sa pojedenim prednjim sapicama. Neznam sta se desava. Imam utisak da ih dobro cuva zecica, napreduju i bas je agresivna kada hocu recimo da joj zamenim vodu u posudu ona grebe i hoce da ujede, smatram da ih "brani". Inace hranim je granulama, 16%, i dodajem kukuruz tek da joj promesam. Povremeno joj dam sargarepu, kupus i jabuku u malim kolicinama naravno. Ako neko zna ili ima iskustva sa ovakvim necim voleo bih da podeli samnom.
svima!!!Mislis da bi mogao pored zecice da udje u kavez, a moze da udje svakako. Zato sto je kavez zican, 40X15 a odozgo bogami 40X40 sm.123 je napisao(la):Mozda je pacov usao pa izvukao male iz kotilice.Proveri da li imas rupa na kavezu.
. I nije, reko bih, neuhranjeno ili slabo, ali je definitivno najsitnije u odnosu na ostale. I imalo je na levoj strani grudnog kosa, posekotinu oko 7-8 mm, ocigledno od zuba zecice. Samo jednu, kao da je na taj nacin iznela mrtvo mladunce van kotilice. Kazem mrtvo jer nema krvi, znaci da je posekotina naneta posle uginuca. Svetlo mi je upaljeno non stop, ne gasim ga uopste od kako sam nabavio zecicu, jer je malo mracno i prostorija mi je malih dimenzija a i sada zbog hladnoce. Iskljucio bih pacova jer imam dobra ulazna vrata a ispred mi je vezana terijerka koja je i sami znate sta za pacove. Na kraju bi se slozio sa misljenje clana da je to izgleda prirodna selekcija
ali pratim i dalje pa cemo videti
.Ali nazalost ostao sam, od 11, sa 7 zecica
, valjda, isbegavam da ih uznemiravam.
, pa kad sam video da je jedno mladunce,srecom jedno, propalo i zaglavilo se na glavi odmah sam stavio gustu resetku. Sad je ok.