Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam na 4 metra pravio. Ne planiram kombajn da kupujem tako da mi ovo dovoljno. Pogotovo sto planiram i beli luk da kacim u nju tako da mi ova visina odgovara.Koja je visina? Da li je potrebno ici vise od 3.5-4m ako nema kombajna ili je uvek vislje bolje ili ima neki standard? Znam da je Rus 3.20m valjda
Imam stari senjak metalni koji sam izbetonirao i zatvorio limom koji ima visinu 4.2 metra. Tu moze kombajn ako neko bude kupovao@pexkap A deca jel ce imati kombajn ?.Glupo je ici po modelu meni je dovoljno,niko ne zna sta ce imati za deceniju,dve ...
Sve ispod 4.5m je za mene polusupa,ako se misli na mehanizaciju.Imam jednu ispod te mere i ide mi na zivce,beskorisna je maltene,najverovatnije cu joj porazbijati betonske grede i ide vislje za preko 1m pola supe,tj krova.
Tacno je...lo majku, ja probo da krenem malo , al opet isto.One samo dole budu ispuvane a gore ostanu u redu.![]()