Ljudi postajemo sve ludji i ludji generalno,sve sto može da se reši tj potpiše i overi treba uraditi pod obavezno i bez razmišljanja.
Evo juce dodje komšinica da se požali da smo joj naneli štetu,problem oko septicke jame tj voća.
Moja septicka na kraju mog placa oko 2m udaljena od komšije,komsijina septicka u njegovom placu isto tako udaljena manje vise 2m od ograde,bukvalno jedna pored druge sa razmakom od oko 4m i zicom izmedju.
Komsijino voće posadjeno kod njega u placu naravno sa druge strane septicke,ona strana koja je dalja od mene,znaci voće udaljeno od moje jame 2m do ograde,2m od ograde do njegove septicke,celu širinu njegove septicke,jedno 1m,2m jos od jame,znaci bar 10,12m od moje jame,pri tom njegov plac dobrih 20cm vislji od mog jer su oni svoj nasipali nekad davno.
I komšinica došla da se žali kako joj se voće suši jer ga ubiše fekalije iz naše jame i pita šta ćemo da radimo jer zbog moje jame njene unuke nemaju vocku da pojedu.
I koliko god se ja trudio da budem normalan i da joj objasnim da prvo ide njena jama pa moja i da je njen plac vislji i da voda nemoze da se penje ona I dalje tvrdi da je kod nje mokro od moje jame,da tragedija bude veća u mom placu oko jame sve suvo al je zato u njenom sve mokrom zbog te iste jame.
Potpis,pečat i Cao zdravo.