Darko Dren
Član
Slaba ti matematika...poslacu ti ja broj od ovog sto znam da radi beskonacne duzine lol/ eno stoji mu pred kucom tipa 12 metara u sredini jebo rak raka ima 4 metra binder hahahaha pad veci od 45 posto ide hahahhahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slaba ti matematika...poslacu ti ja broj od ovog sto znam da radi beskonacne duzine lol/ eno stoji mu pred kucom tipa 12 metara u sredini jebo rak raka ima 4 metra binder hahahaha pad veci od 45 posto ide hahahhahah
rekao sam odoka inace nemoj da se diras u matematiku i padove krovovaSlaba ti matematika...

Ne prodaju nego prave kao da je kriza, tipa nema cevi, sprecen transport, poskupelo itd. Pa onda stave za 40 dinara skuplje i to tako ide sve dok ljudi kupuju. U Beloj Crkvi svaki dan non - stop stoje po 10 slepera na utovar. Kakve nivelacije kakvi bakraci.Juče svratio da kupim cevi za neku kapiju. Kažu,ne prodajemo, čekamo nivelaciju cena. Kao u devedesetim...
Biće kapija od paleta za sad![]()
Nisam u toku...gde se tovare sleperi u Beloj Crkvi?Ne prodaju nego prave kao da je kriza, tipa nema cevi, sprecen transport, poskupelo itd. Pa onda stave za 40 dinara skuplje i to tako ide sve dok ljudi kupuju. U Beloj Crkvi svaki dan non - stop stoje po 10 slepera na utovar. Kakve nivelacije kakvi bakraci.