nebojsa100
Član
Imam drugara koji se bavi profi behatonom pa znam da je tu veca mudrost podloga nego sam behatom, naravno i on mora biti odredjene debljine i kvaliteta da bi podneo raznorazne terete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kada sam betonirao supu prosle godine nekih 100 m2 racunao sam debljinu betona nekih 12 cm i narucio sam nekih 12 kubika betona i bilo je taman, sa mikserom je radjeno. Ostalo kad smo izravnali mozda jedna kolica viska betona, nasuli neke rupe po dvoristu i taman... mislim da sam platio beton 63 e kubik....Neko je ovde pisao da se od jednog kubika šljunka i ne znam koliko kg cementa dobije 0,8 kubika betona. Da li kada se poruči 10 kubika betona dođe stvarno 10 ili realno dođe 8 kubika? Ako dođe onoliko koliko se poruči, onda kad praviš sam kod kuće ispada da treba 20% više šljunka i cementa da bi dobio istu zapreminu.
pa koji kvalitet kad je bio ko voda da je izlazila, kakav kvalitet da je bio na kubik peska 10 dzaka cementa i 10 000 litre vode. Zar je bitan kvalitet onda?Pa koji kvalitet betona ste narucili ?.
kod mene u selu su krali serpe narkomani. Nisu mogli da iznesu kozne garniture nego su sekli skalpelom i sr+ali i pikili po njimaMi smo toliko bedni da su drugaru obili kucu i odneli ni manje ni vise nego cevi od centralnog grejanja. Posekli sve i odneli, eto kako se zivi kad ti je drzava ekonomski tigar..
to koliko se dobija cega tebe ne zanima ako narucis 10 kubika 10 treba da izadje.Neko je ovde pisao da se od jednog kubika šljunka i ne znam koliko kg cementa dobije 0,8 kubika betona. Da li kada se poruči 10 kubika betona dođe stvarno 10 ili realno dođe 8 kubika? Ako dođe onoliko koliko se poruči, onda kad praviš sam kod kuće ispada da treba 20% više šljunka i cementa da bi dobio istu zapreminu.
poslacu ti ja broj od ovog sto znam da radi beskonacne duzine lol/ eno stoji mu pred kucom tipa 12 metara u sredini jebo rak raka ima 4 metra binder hahahaha pad veci od 45 posto ide hahahhahahDa li je neko radio skoro hangare, kako se krecu cene konstrukcija po m2?