Objekti za smeštaj mehanizacije

Meni u ponedeljak dolaze majstori da pocnu temelj i zidanje sav sam materijal uzeo po staroj ceni samo sam za gvozdje umesto 130 dao 150. ostalo jos gotov beton za temelj a stubove i prenosne grede ce majstori praviti mesalicama tako je pogodjeno. To sad samo da se ozida okolo a krov kad se stabilizuju cene koje lud da radi po ovim cenama.
 
Uvoz čelika i građevinskog gvožđa je u celoj evropi u najvećem delu iz ukrajine i rusije, tako da dok se ovo ne smiri nema ni sniženja.
Eventualno da se krene sa uvozom iz azije(mital je najveći proizvođač), ali to sigurno neće biti brzo..
Ako nesto ostane od tih fabrika u Ukrajini.
 
Гвожђе је почело да скаче ако се неварам још пре рата у Украјини али се не сећам разлога.
 
Da li je neko sarađivao sa nekim otpadom u okolini Rume, da korektno plaćaju? Natovario sam punu prikolicu, pa ako neko ima preporuku za neki otpad.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
 
Pričao sam sa jednim čokoladnim, idu kroz selo par puta nedeljno. Prvo je davao 20, pa 25. Kaže on prodaje po 30 :D Ih ne znam pa da mu poverujem :D Definitivno bih nosio na otpad, zato sam i natovario na prikolicu.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
 
E stvarno bez ljutnje,ali jel moguce da ima neko toliko naivan da ocekuje nesto iole blizu postenog od cigana :oops: ....neverovatno.Pa cigan zivi da vara i krade,neverovatno da uopste pomislite na njih kao opcija prodaje starog gvozdja ili bilo cega drugog....pre cu na ledjima nositi kilu po kilu na otpad nego sto cu ciganu prodati i jedno parce lima.Uvek me zanimalo od kojih to ljudi oni otkupe gvozdje po selima ,ko to moze biti toliko naivan prodati njima,razumem neke koji nemaju mogucnost prevoza i imaju jako malo kolicinu ,ali ostale ....
Inace i otpad ima svoje kamione,bar neki ozbiljniji,sa onom rukom kao kod bagera i na njoj pauk hvataljka ,sa tim ti dodje kuci i natovari kamion,samo da je iseceno sve da moze stati,i sigurno ne dolaze za par stotina kila naravno.
 
Dedin brat je prodao 2.5 t baš tom čokoladnom koji je meni nudio 20, pa 25. Njemu je dao 22, a deda se nije cenkao uopšte. Znači uzeo je sigurno profit od 8 din/kg, što na ovu količinu uopšte nije malo.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
 
Hteo sam bas da kazem ima ih ozbiljnijih koji su poslovniji i imaju firme i ne zaj… mnogo jer su svesni da se danas sve zna, i svesno rade za manju zaradu idu na kolicinu i solidno placaju…
 
Oteraj u Rumu na otpad.Izmere na vagi i lepo plate.Mislim na onaj otpad kod nadvožnjaka kada kreneš prema staroj autobuskoj.
 
@p4vle...
Imaš otpad u samoj Rumi, kad izlaziš iz pravca Iriga, Iriškom ulicom, direktno ideš na njega....Kad dolaziš od Dobrinaca, ulaziš u Rumu, u Glavnoj ulici kod ugla Iriške ulice s leve strane je Otpad....
Preko puta Matis nameštaja..,
Malo zavučeno ali tako je....
Njima prodajem bakar i aluminijum kada nakupim par (desetina) kilograma...😀
Ja sa Ciganima (i drugim i trećim Ciganima) nemam problema u trgovini, gori sam od njih !!!!!! 😂😂😂
Jedan je tražio da mu vratim plastike što smo se trampili za gvožđe, veli zajeb'o se , nema tu gvožđa za toliko plastike što mi je dao !!!! 😂😂😂
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh