Darko Dren
Član
Slaba ti matematika...poslacu ti ja broj od ovog sto znam da radi beskonacne duzine lol/ eno stoji mu pred kucom tipa 12 metara u sredini jebo rak raka ima 4 metra binder hahahaha pad veci od 45 posto ide hahahhahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slaba ti matematika...poslacu ti ja broj od ovog sto znam da radi beskonacne duzine lol/ eno stoji mu pred kucom tipa 12 metara u sredini jebo rak raka ima 4 metra binder hahahaha pad veci od 45 posto ide hahahhahah
rekao sam odoka inace nemoj da se diras u matematiku i padove krovova video u prolazu da je pad ko da ce biber crep da stavlja hahhaha reko sta je ovo u pm neko ce izginuti od snega.Slaba ti matematika...
Ne prodaju nego prave kao da je kriza, tipa nema cevi, sprecen transport, poskupelo itd. Pa onda stave za 40 dinara skuplje i to tako ide sve dok ljudi kupuju. U Beloj Crkvi svaki dan non - stop stoje po 10 slepera na utovar. Kakve nivelacije kakvi bakraci.Juče svratio da kupim cevi za neku kapiju. Kažu,ne prodajemo, čekamo nivelaciju cena. Kao u devedesetim...
Biće kapija od paleta za sad
Nisam u toku...gde se tovare sleperi u Beloj Crkvi?Ne prodaju nego prave kao da je kriza, tipa nema cevi, sprecen transport, poskupelo itd. Pa onda stave za 40 dinara skuplje i to tako ide sve dok ljudi kupuju. U Beloj Crkvi svaki dan non - stop stoje po 10 slepera na utovar. Kakve nivelacije kakvi bakraci.
Pitao za konstrukciju kod drugara pre 3dana, oko 200-300m².. Rečeno mi je 45-50e/m² sa stubovima na 7m korisne visine, još mogu da uplatim po staroj ceni. A da mi prave kada odgovara od Maja do Novembra ove godine.Sta je ovo koga god da zoves za konstrukciju metalnu svi kazu ne znam sta da vam kazem cene stalno idu gore nista se ne zna jos do daljnjeg
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Pa jel mozes da mi das broj od tog tvog druga da ga pozovem i pitam ako hoces pusti mi u pp..Pitao za konstrukciju kod drugara pre 3dana, oko 200-300m².. Rečeno mi je 45-50e/m² sa stubovima na 7m korisne visine, još mogu da uplatim po staroj ceni. A da mi prave kada odgovara od Maja do Novembra ove godine.
Kaže i da je gvožđe otišlo ne normalno gore. Ako sam dobro razumem 230din maloprodaja.