Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je skuplji u kombinaciji to si u pravu,ali razlika je velika izmedju pocinkovanog i pocinkovanoplastificiranog,ja ti kazem iz iskustva imam i jedan i drugi.Arhitekt mi je rekao da je "sve jedno" da li je pocinkovani lim ili je pocinkovani+plastificirani. Mi smo hteli ovo drugo da uzmemo, mislim da je trajniji, ali on tvrdi da nema znacaja da li je plastificirani ili ne, jer i "obican" pocinkovani lim, i pocinkovani+plastificirani ce da "odpusti" gde se osteti - kaze da najpre gde je srafovima probusen... cena je nesto veca za pocinkovani+plastificirani u odnosu na ovaj "obican", i na vecu kolicinu to stvara dosta veliku razliku u ...
Aluminijski nisam jos video u prodaji, a ni gde da je ugradjeno.
Arhitekt mi je rekao da je "sve jedno" da li je pocinkovani lim ili je pocinkovani+plastificirani. Mi smo hteli ovo drugo da uzmemo, mislim da je trajniji, ali on tvrdi da nema znacaja da li je plastificirani ili ne, jer i "obican" pocinkovani lim, i pocinkovani+plastificirani ce da "odpusti" gde se osteti - kaze da najpre gde je srafovima probusen... cena je nesto veca za pocinkovani+plastificirani u odnosu na ovaj "obican", i na vecu kolicinu to stvara dosta veliku razliku u ...
.