Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliki je razmak izmedju rogova
Ми кад смо радили гаражу радили смо давно додуше ал је направљен канал 1.4 м дубок,1 метар широк...оставио сам инсталацију за неонке доле,а покрио храстовином али никад ништа не паркирам на њега него само окорачим.
Ako ti ista znaci,prikolicu od 5 tona natovarenu nose bez problema,stim sto je bagrem mesto hrasta...meni ce jednim delom recimo iznad stepenica biti prostor po kome cu gaziti. jedino tako mogu napraviti, a tuda bi eventualno isle zmajeek i traktori. da li mogu hrastove fosne da izdrze pune zmajevke?
Pa jesu na vecem rastojanju nego kad se radi sa crepom,ali sad bas tacne dimenzije ne znam.Jel su rogovi na vecem medjusobnom rastojanju? posto je lim laksi, ne znam kako bi rasporedio rogove i precke, i kojih dimenzija da budu (precke) i na kojem rastojanju.
Kanal mora biti u hangaru ili na otvorenom. u supi nemoze zbog visine. Sve se svodi na to da kad se holmer sprema za sezonu u par retkih slucajeva treba kanal. Jesenas kad smo menjali malu traku penjali smo kombajn (24 tone)na fosne. Uspeli smo promeniti to sto je trebalo, ali dosta truda vise je ulozeno.Ja ne bih u hangar ubacivao kanal...bolje kad budeš radio neku šupu,garažu i sl. tu ga napraviti
Pa jesu na vecem rastojanju nego kad se radi sa crepom,ali sad bas tacne dimenzije ne znam.
Zna li neko kolika je cena m2 najjefitinijeg lima za pokrivanje