fiat615
Član
Stari je mislio rast za vanjsku, ova jelova sto je sad izdrzala je 10 godina i strunila je sva letvice sve trule
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kremator
Gde si kupio tu ciradu?
Ovo je kod mene postalo hit (ja znam za tri takva objekta u mojoj okolici sgrađena ove godine)
širina (10 m) i visina (6,5) su fiksne a dužina je neograničena. Ovaj na slici je dužine 20 metara i sagrađen je u dva dana tj. jedan dan su zabetonirani šiljci a nakon što je stegnuo beton u jednom danu je sastavljen tunel. cijena je 33 eura po m2 s montažom ali bez betoniranja. šiljci se mogu betonirati ovako kao što su na ovim mojim slikama ili samo ovako kako je na stranici od proizvođača.
glavna prednost osim cijene je to što kod se to smatra montažnim objektom i nisu potrebne nikakve dozvole za njegovu izgradnju (građevinska, lokacijska i sl. ) samo se nesmije betonirati pod. Daju garanciju od 7 g. na konstrukciju ( korozija) i dvadeset na ceradu (osim naravno mehaničkih oštečenja). Na tom principu rade i staje za tov junadi ali i krave.