Ciro izgledas ko da imas 30 god,ja dete u odnosu na tebe,mala sala
Tako se i osecam.... Salim se osecam se kao deckic... Jedino me malo kapa vadi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ciro izgledas ko da imas 30 god,ja dete u odnosu na tebe,mala sala
Eeeehh Ciro secam se kad sam bio kao ti. Pa posle posla pravac diskoteka i do ujutru porvam se sa jos dve drugarice. Ehhh kako je tad bilo lepo , kad se samo setim: i supe , i rupe i postavljanje stubova, i diskoteke i drugarica. Aj
ja sam video taj sistem negde u sremu i svidja mi se.Ciro mogao si da ulijes i izdignes malo betona oko stubova i trajali bi mnogo duze... inace obavezno zguli koru sa drveta da ga zile ne bi nastanio...
Bolje nemoj,Ja sam tako uradio ali mi je istrulio stub jer je kisa upadala unutra i voda se zadrzavala ...........ako nekisne dobro je ali ako kisne nevaljaja sam video taj sistem negde u sremu i svidja mi se.
Ja cu tako i uraditi ove godine.stub u rupu ispod cigla a okolo beton
pa jesi ravno sa zemljom izlio ili malo višlje od zemljeBolje nemoj,Ja sam tako uradio ali mi je istrulio stub jer je kisa upadala unutra i voda se zadrzavala ...........ako nekisne dobro je ali ako kisne nevalja
Tacno tako Ciro truli na spoju betona i drveta,evo primera na kosu za kukuruz koji je pravljen pre desetak godina...
Strana koja je uvek kisla