Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1,5m sa jedne i 2,5m sa druge strane da zbrino bude 4m, tako je po opštem aktu ako sama lokalna samouprava ili grad nemaju rešen planski dokument i regulisano urbanistički.Ako se dobro secam problem je da se legalizuje ako nije udaljen objekat. 1m cini mi se da je minimum.
i kod mene 40 godina kosave pa ode sve u k...c, mnogi objekti i takve zajebancije od krovovaHvala na dusebriznosti, ali letos je prezivela onu oluju kad kuce i ostalo nije.
Kod nas je to pre par godina menjano... To više ne važi... Stambeni objekat može da se pravi na međi ili na "nuli" kako ko zove, ako komšija potpiše, krov može da bude iznad komšijskog placa ali mora da bude obavezno oluk koji vodu vraća kod tebe u dvorište. Koliko se sećam tada su rekli da važi isto i za pomoćne objekte....Ako se dobro secam problem je da se legalizuje ako nije udaljen objekat. 1m cini mi se da je minimum.
Otac vari, koristi oduvijek Jadran, kaže da su dobre, probao je Wurth nije zadovoljan.Koje su vam se elektrode pokazale dobre, sad sam vario sa WURTH pa mi nije najbolja, probam sa LINKOLN, odlična ali poskupa, pa probam samo dvije elektrode Geka i rekao bih da nije loša.
3 metra nama receno za vislje objekte za vrh baste.mi odmakli 6.basta je takodje u pitanju.Meni kad je bio geometar da meri bastu pa sam ga bas pitao koliko treba da uvucem supa ako bi tu pravio,pa mi je objasnio da toliko da se uvucem da on moze onaj stap da stavi na medju,da mu ne smeta supa. Za kucu kao 1m
Sent from my 2107113SG using Tapatalk