AcA OPEL
Član
Vidjao sam slicne objekte u planinskim predelima za stoku i seno. Samo sto se kod njih zadnji deo skoro spaja sa brdom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima takvih objekata dosta,ali su ukopani i "patos im je ravan".Drugar ima objekat sa izlivenom plocom,u "prizemlju" su mu ovce a na drugom hrana masine itd.Na drugi sprat ulazi sa suprotne strane(sa brda) traktorima i prikolicama.Vidjao sam slicne objekte u planinskim predelima za stoku i seno. Samo sto se kod njih zadnji deo skoro spaja sa brdom.
Pre nekog vremna sam video sliku na forumu neko je postavio svoju halu, binderi su prelazili van stubova 2-3 metra i pravili su nadstresnicu.
Sada ne mogu da nadjem sliku ako moze neko da postavi sliku?
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Odozgo parkiras tanjiracu i plug pa ispod sejalice pa prskalice onda traktori i na dnu kombajn..Za šta bi se ovo moglo koristiti?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Rekao bih da je ostavljeno toliko da se moze tacno za trecinu hala dozidati i prosiriti.Firma što je meni radila krov među referencama ima ovakvu konstrukciju
Ja kad sam se raspitivao za materijal u okolini nisam mogao da nadjem za manje od 130 din/kg ali oni kao firma i stalni kupci imaju to dosta jeftinije pa su se zato uklopili u ovakvu cenu, firme koje prodaju materijal em odvale cenu materijala fizickom licu em odvale cenu za ruke. Imao sam ponude i od 25.000 za sve ovo isto, odvali kako se kome cefne...@milan11
Bravo Milane, nećeš više kombajn da uvijaš u najlon, ovo je spas. Taman da sve spakuješ i pun hangar.
Pošto su sad cevi?
Nije, Sasa je vlasnik i on ugovara posao.milan11
Jel ti Marko iz Pridvorice radio objekat?
Ide broj u privatnoj poruci. Reci slobodno da ti je broj dao Milan kod koga je radio do pre par dana..Znaci ima ih vise iz pridvorice koji se bave time. Pusti mi broj molim te od toga Sase. Hvala unapred
Zavisi.Na gredu mislis na nadvratnik?Neimari, trebam stručnu pomoć.
Trebam pomjeriti vrata u jednom objektu za nekih 60 cm, ali je problem što je betonska greda iznad postojećeg otvora kratka. Znam da bi najsigurnije bilo polupati sve iznad iste, polupati gredu i izliti novu, ali me interesuje može li se bezbjedno produžiti i kako?
Je li uredu da izbijem 2-3 bloka do grede, razbijem dio grede da dođem do armature, zavarim komade kojima bi istu produžio i izlijem novi beton? Ili da u postojeću gredu sa čela izbušim rupe, u iste nabijem armaturne šipke i nastavim po planu? Pominju se i neka hemijska sredstva za vezivanje i ankerisanje, ali o tom tek nemam pojma.