Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzmi zljebnjake i srafi u dumenjak (rog) ispod toga trake od kondora ili kupiš slemenu traku to ti je najjeftinije i estetski najprihvatljivije.Spansko selo....
Bitno mi da se uradi i drza par godina, krov je u planu svakako da se radi kroz par godina.
Sad je kuca komplet radjena unutra al dzava i supa. Za sl godinu bilo u planu kre enje spolja i krov, ali nista od toga.
Nisam sam, redovno mi u krilu pomagac koji sve zivo hvata.Auu braćala,sve teže i teže čitam tvoje pisanije.Većinom 2 puta.
Baca prvo radis.krov pa tek onda sredjivanje ostalog, a ne obrnuto...Spansko selo....
Bitno mi da se uradi i drza par godina, krov je u planu svakako da se radi kroz par godina.
Sad je kuca komplet radjena unutra i supa. Za sl godinu bilo u planu krecenje spolja i krov, ali nista od toga.
To ko zna da radi.Baca prvo radis.krov pa tek onda sredjivanje ostalog, a ne obrnuto...