markojx
Član
Koliko te izaslo para?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi od debljine materijala, da li su uracunati zemljani radovi ili ne, svasta nesto.Jel moze Neko da mi kaze kakva je sada situacija sa cenom po kvadratu za obican objekat na metalnim cevima ,I gore konstrukcija sa limom???
Naravno betonske stope bi ja sa mojim majstorom radio ,a sve ostalo je toga ko radi te objekte.
Sta ulazi u tu cenu, to mi je nesto malo ??40-45 e kvadrat.
Mene interesuje samo stubovi I gore krov metalna konstrukcija sa limom ...Zavisi od debljine materijala, da li su uracunati zemljani radovi ili ne, svasta nesto.
EDIT: sry tek iz drugog sam procitao da bi stope radio sam.
Sta ulazi u tu cenu, to mi je nesto malo ??
Jel to neko radi po toj ceni?40-45 e kvadrat.
Ima na prethodnim stranicama objasnjeno sta dobijam za 40 e kvadrat.njihovo je sve osim sljunka i cementa,ali sam ja da bi ubrzali radove na svoju ruku sam betonirao stope.Za ovu cenu rade firme iz moje okoline Djurdjevo,Gospodjinci...
Samo što i projektanti treba da uzmu u obzir realnost da zid cevi od 3mm nije 3mm već 2,8 mm, isto tako je i sa debljinom zida od 4 mm.