Objekti za smeštaj mehanizacije

Hvala, ali nije to to što tražim, ovde dva donja štapa povezuje beton, a meni treba kad su i donja dva štapa međusobno povezana armaturom kao što su donji štapovi povezani armaturom sa gornjim štapom. Praktično da i donja strana bude kao i bočne.

E, na taj oblik sam mislio, samo da je sve od armature, a ne od cevi. (slika je iz iwanho-vog linka)

969924_217605838390160_1261662605_n-640x480.jpg

Mislim da nije jer nisam detaljno pitao samo na grubo objekat 10 puta 50 m samo krov bez opsivke 4 m stub . Koliko izadje kod tebe kvadrat takvog objekta sve to sto si nabrojao ? I sta se desava sa cenom čelika ide li jos gore?

Ma hteo sam objekat bez gradjevinske dozvole zato sam razmisljao o metalnoj konstrukciji jer mislim da za takav objekat ne treba dozvola za gradnju i ostale birokratcke gluposti

Ja imam od 6m kliznu kapiju,dole samo sina i dva tockica a na stubovima ima stub koji drzi sa dva rolela na gornjoj strani kapiju nista posebno
fb966e768adacf8077646294296fa59e.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Kolega ima na zalihama vecu kolicinu zidnih sendvic panela punjeni kamenom vunom debljine 12.5cm i lim aluminijumski 1.2mm. Nine oglas,ali ako nekom treba...

Kolega ima na zalihama vecu kolicinu zidnih sendvic panela punjeni kamenom vunom debljine 12.5cm i lim aluminijumski 1.2mm. Nine oglas,ali ako nekom treba...
Aj pusti mi tvoj broj telefona.

Kubik gotovog betona 64 eura mb 300 to je onaj sto ima 300 kg cementa u sebi a 62 eura mb 250 taj ima 250 kg cenementa u sastavu ako sam dobro razumeo .Koliko je potrebno sljunka i cementa da se pomesa da bi se dobio 1 kubik gotovog betona ?

У фирми су плаћали 65€ али је био проблем са фракцијом. Убацили су крупан шљунак а требао је бетон за шаловање. Обрати пажњу на то ако будеш наручивао.

Nazad
Vrh