Ristaa
Član
Ja mislim da bi i u 5-5,5 mogao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema sanse...sloba patrola je realan.neke prikolice jedva prodju na 4.5m.bez 7+ nista od poslaJa mislim da bi i u 5-5,5 mogao
Vlada i ekipa zavrsili.
Baš ima ovaca za šišanje po toj ceni. Ja pitao oko 50-51e/m² stubovi konstrukcija i lim filc trenutno i kažu da će ići dole.60e m2 kontrukcija za halu bez lima
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Gde to zivota ti? Ovo je firma iz Krusevca bas sam svracao da pitam i sunuo sam se kad mi rekli.. kazu da ce do nove godine pasti cene,dok je ova cena ne pada mi napamet da radim haluBaš ima ovaca za šišanje po toj ceni. Ja pitao oko 50-51e/m² stubovi konstrukcija i lim filc trenutno i kažu da će ići dole.
Je l' to cena nekog od tvojih iz Gospođinaca?Baš ima ovaca za šišanje po toj ceni. Ja pitao oko 50-51e/m² stubovi konstrukcija i lim filc trenutno i kažu da će ići dole.
У један кубик бетона који тежи око 2500кг, иде ~1900кг агрегата, воде око 220-250л зависи који квалитет тачније марке бетона МБ, цемента 200-350кг која опет зависи од МБ...Kubik gotovog betona 64 eura mb 300 to je onaj sto ima 300 kg cementa u sebi a 62 eura mb 250 taj ima 250 kg cenementa u sastavu ako sam dobro razumeo .Koliko je potrebno sljunka i cementa da se pomesa da bi se dobio 1 kubik gotovog betona ?