???sa vlaknima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
???sa vlaknima.
Mikroarmiranje.
Moj drugar malterisao prošle godine mašinsko malterisanje sa njihovim materijalom 5,5 eCene i materijala i "ruku" su otišle u nebesa... pre 10tak godina sam podaščavao krov, majstore sam platio 500e sad burazer radi isti posao i pogodio majstore za 1500e. Pre 5 godina sam platio malterisanje 2,7e po kvadratu sad zetu za kuću traže 6e po kvadratu... lepljenje pločica bilo 6-7e sad 12-15e ... cene više nisu normalne, dobar majstor zarađuje više nego na zapadu...
За паре за које раде и то је мало,поготово код Матића,мислим на помоћнике.20е је за тај посао у сваком случају мало за 12х рада.Ја сам пре 15 година плаћао главног мајистора 60е а помоћнике 30е,а тада су били у просјеку помоћни 15е а главни 40е.Али се није мислило о томе како ће се урадити и како,знао сам да ће бити како треба а радили су 2 мј код мене.сада су те цијене свуда,и тешко их је добити.Полако се прелази на пријављене мање фирме око таквих послова,што је пре било мисаона именица,јер је свако село имало по неколико екипа.Nekada je dnevnica bila od 7 do 19 h.
Danas je kod većine od 7 do 17h.
Neka zamena za armaturu.
Ne verujem da je u potpunosti zamena za armaturu,ali mozda moze smanjiti potrebnu kolicinu iste ,najvise pomazu vlakna kod pojave mikropukotina i slicno.Neka zamena za armaturu.