Beše nekad, sad se pripoveda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemogu vlakna da menjaju armaturu, kupovao sam Sikina vlakna ali za košuljicu, pakovanje 100-200gr ide na jedan kubik betona . Vlakna sprečavaju manje pukotine (ako i to) ali armatura je ne zamenljiva. Jedino se sad zbog lude cene gvožđa isplati platiti statičara ili nekog tome slično da odredi pravu količinu i dimenzije armature jer smo naročito mi na selu skloni preterivanju a to je sad skupa igranka, pre par godina sam rušio neke stare svinjce pa to je deda napravio kao atomsko sklonište ladno bi preživelo tri nuklearna napada, verovatno je moglo sa duplo manje armature al kako kažu... samo ti stavi nek je jače.po meni to ne pije vodu bez armature,nekako mi cudno...
Ovo bese ono sto je stiglo iz Smedereva ?Sad dalje zatvaranje, limar i podloga..
10e za 5cm debljine. Jedino sto trenutno imamo bazu u blizini.Jel zna neko kako se krecu cene asfaltiranja ?.Vidim preko brze pretrage ovde se pisalo jako malo o tome,spominje se nesto 16eur po m2 kao.